Πολυλειτουργική μόδα Casual τσάντες μέσης

Πολυλειτουργική μόδα Casual τσάντες μέσης

Εισαγωγή: Αυτή η πολυλειτουργική τσάντα μέσης μόδας μπορεί να δεμένη γύρω από τη μέση. Είναι δημοφιλής στους λάτρεις των σπορ για το μικρό του μέγεθος, την ευκολία και την προστασία του περιβάλλοντος και την απλότητα. Η τσάντα μέσης είναι απόλυτα εργονομικά σχεδιασμένη. Το σύστημα μεταφοράς χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Αυτή η πολυλειτουργική σπορ τσάντα μέσης μόδας μπορεί να δεμένη γύρω από τη μέση. Είναι δημοφιλής στους λάτρεις των σπορ για το μικρό του μέγεθος, την ευκολία και την προστασία του περιβάλλοντος και την απλότητα.

Η τσάντα μέσης είναι απόλυτα εργονομικά σχεδιασμένη. Το σύστημα μεταφοράς χρησιμοποιεί πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και φιλικές προς το περιβάλλον. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα με επίστρωση από PVC, μαλακό ύφασμα και φωτεινά χρώματα για να τονίσει το σπορ και το στυλ ελεύθερου χρόνου. Έχει πολλαπλά διαμερίσματα για τιμαλφή όπως πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα. Η ζώνη της μέσης έχει έναν αποσπώμενο συνδετήρα ή μια πόρπη σύσφιξης που προσαρμόζει το μήκος του ιμάντα και ρυθμίζει το μέγεθος του ιμάντα ώμου και της ζώνης μέσης.

Βασικές πληροφορίες:

1.) Όνομα προϊόντος: Πολυλειτουργικές τσάντες περιστασιακής μόδας

2.) Υλικό τσαντών: πολυεστέρας 600x300D με επίστρωση από PVC

3.) Μέγεθος τσαντών: 32x8x14cm

4.) MOQ: 1000pcs ανά χρώμα

Χαρακτηριστικά:

Το κολλητικό ελαστικό αδιάβροχο ύφασμα τριών επιπέδων μπορεί να εμποδίσει αποτελεσματικά τον ιδρώτα από τη διείσδυση στο πακέτο της μέσης και την προστασία του κινητού τηλεφώνου.

Η ρυθμιζόμενη ελαστική ζώνη μέσης είναι κατάλληλη για άτομα όλων των μεγεθών, καθιστώντας την άσκηση ευκολότερη και πιο βολική.

Η άκρη της τσέπης μέσης έχει σχεδιαστεί με καρφίτσα για την αύξηση της αντοχής στη φθορά και την παράταση της διάρκειας ζωής.

Ο σχεδιασμός αποθήκευσης πολλαπλών θέσεων σας επιτρέπει να ταξινομήσετε εύλογα το κινητό σας τηλέφωνο, τα κλειδιά, τις αλλαγές και άλλα αντικείμενα.

Εφαρμογή:

Είναι κατάλληλο για ποδηλασία, πεζοπορία, υπαίθρια αθλήματα, γιόγκα, ψώνια κλπ.

Hot Tags: Κίνα πολυλειτουργική μόδας casual τσάντες προμηθευτής τσάντα, πολυλειτουργική μόδα casual κατασκευαστές τσάντα μέση, πολυλειτουργική μόδας casual τσάντες μέσης σακούλες

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει