Λευκό επαναχρησιμοποιούμενες βαμβακερές υφασμάτινες τσάντες

Λευκό επαναχρησιμοποιούμενες βαμβακερές υφασμάτινες τσάντες

Εισαγωγή: Η τσάντα αγορών λευκού βαμβακιού που επαναχρησιμοποιείται είναι μια φιλική προς το περιβάλλον τσάντα που είναι μικρή, βολική και ανθεκτική. Το μεγαλύτερο όφελος είναι ότι έχει τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης. μειώνοντας έτσι τη χρήση πλαστικών σακουλών σε μεγαλύτερο βαθμό. Οι σακούλες από βαμβάκι είναι διεθνώς δημοφιλείς ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Η λευκή επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα για βαμβακερά υφάσματα είναι μια φιλική προς το περιβάλλον τσάντα που είναι μικρή, βολική και ανθεκτική. Το μεγαλύτερο όφελος είναι ότι έχει τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης. μειώνοντας έτσι τη χρήση πλαστικών σακουλών σε μεγαλύτερο βαθμό. Οι σακούλες από βαμβάκι είναι διεθνώς δημοφιλείς φιλικές προς το περιβάλλον σακούλες. Το βαμβάκι κατασκευάζεται από φυσικό βαμβάκι και τα περισσότερα από αυτά είναι σπάνια βαμμένα.

Αυτή η τσάντα αγορών είναι αποικοδομήσιμη και δεν έχει καμία ρύπανση στο περιβάλλον. Η σταθερότητα του είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των μη υφασμένων υφασμάτων και οι λεπτές γραμμές του έχουν ένα καλό αποτέλεσμα εκτύπωσης, το οποίο είναι επίσης ισχυρότερο από τα μη υφασμένα υφάσματα. Το ύφασμά του είναι μαλακό και εύκολο να διπλώνεται και να μεταφέρεται. Είναι ευκολότερο να καθαριστεί από το μη υφασμένο ύφασμα.

Βασικές πληροφορίες:

1.) Όνομα προϊόντος: λευκές επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες από βαμβάκι

2.) Υλικό τσαντών: βαμβάκι

3.) Μέγεθος τσαντών: Όπως απαιτείται από τον πελάτη

4.) MOQ: 1000pcs ανά χρώμα

5.) Πρωτότυπο: Qidong City

6.) Θάλασσα λιμάνι: Σαγκάη Λιμάνι

7.) Όρος τιμής: FOB, CIF, CNF .etc

Χαρακτηριστικά:

1. Αντοχή στη θερμότητα:

Βασικά, τα βαμβακερά υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στη θερμότητα. Όταν είναι κάτω από 110 ° C, θα προκαλέσει διαβροχή νερού στο ύφασμα και δεν θα βλάψει τις ίνες μαζί.

2, καθαρισμός:

Οι ακατέργαστες ίνες βαμβακιού που χρησιμοποιούμε είναι φυσικές ίνες. Κύριο συστατικό του είναι η κυτταρίνη. Φυσικά, υπάρχουν μερικές κηρώδεις ουσίες, αζωτούχες ουσίες και πηκτίνη και έχουν ισχυρή καθαριστική δύναμη.

3. Υγροσκοπικότητα:

Η οικολογική σακούλα από βαμβακερή πρώτη ύλη έχει εξαιρετική υγροσκοπικότητα και απορροφά την υγρασία από τη γύρω ατμόσφαιρα, έτσι ώστε να αγγίζει το ανθρώπινο δέρμα και να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται μαλακά και όχι άκαμπτα.

4. Προστασία του περιβάλλοντος:

Μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές, και αυτό το υλικό είναι καθαρά φυσικό και δεν ρυπαίνει και δεν θα βλάψει το ανθρώπινο σώμα.

Hot Tags: Κίνα άσπρο επαναχρησιμοποιήσιμα βαμβακερά παντόφλες τσάντες προμηθευτές, λευκά επαναχρησιμοποιήσιμα βαμβακερά υφάσματα τσάντες κατασκευαστές τσάντες, λευκό επαναχρησιμοποιήσιμα βαμβακερά παντόφλες τσάντες

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει