Επαναχρησιμοποιήσιμα παντοπωλείο μη υφασμένα τσάντα για ψώνια

Επαναχρησιμοποιήσιμα παντοπωλείο μη υφασμένα τσάντα για ψώνια

(1.) χρήση: σούπερ μάρκετ shopping χρησιμοποιήστε 2.) Κύριο υλικό σώματος: υψηλής ποιότητας 210 D polyester 3.) Μέγεθος σάκου: κάτω από σας απαιτούν 4.) MOQ:1000pcs ανά χρώμα 5.) Μέγεθος σάκου: κάτω από σας απαιτεί ταιριάζει IN YOUR ΤΣΈΠΗ — τσάντες επαναχρησιμοποιήσιμα παντοπωλείο μας είναι εξοπλισμένα με δική τους πλατεία θήκη, με τη συμπαγή και...

Λεπτομέρειες προϊόντος

(1.) χρήση: σούπερ μάρκετ αγορές χρήσης

(2.) κύριο υλικό σώματος: υψηλής ποιότητας 210 D πολυεστέρα

(3.) μέγεθος τσαντών: κάτω από το σας απαιτεί

(4.) MOQ:1000pcs ανά χρώμα

5.) μέγεθος τσαντών: κάτω από το σας απαιτεί

Τσάντες μας επαναχρησιμοποιήσιμα παντοπωλείο είναι εξοπλισμένα με δική τους πλατεία θήκη, με τη συμπαγή και ελαφριά χαρακτηριστικά επιτρέπουν να τοποθετηθεί σε μια τσέπη ή το πορτοφόλι, πολύ φορητή άνεση.

Όταν σας κατά λάθος τους βρώμικο με χυμό φρούτων, σούπα, λάσπη, κλπ, μην τα πετάτε. Μπορείτε να βάλετε φορητή τσάντα tote στο πλυντήριό σας να καθαρίσει και να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν, να συστήσει ήπιο απορρυπαντικό και να κρεμάσετε για να ξεράνετε.

Είναι ένας τρόπος για να μειώσει σας άνθρακα footprint.buy washable & επαναχρησιμοποιήσιμη tote τσάντες, τη μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην καθημερινή σας ζωή από τώρα και στο εξής. Είναι μέρος της συλλογής τσάντα του καθενός. Είναι εύκολο να αποθηκεύουν - το φιμα μέσα και έξω από το δικό του σάκο.

lightwight υλικό δεν θα αυξήσει το βάρος του χώρου αποθήκευσής σας. Οι λαβές είναι ευρύ και μαλακό, έτσι δεν θα αισθανθείτε πόνο όταν σας μεταφέρουν μια τσάντα από βαριά αντικείμενα με ελαφρύ ύφασμα.


Hot Tags: επαναχρησιμοποιήσιμα παντοπωλείο μη υφασμένα τσάντα, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικής, προσαρμοσμένες, Φτηνές, μαζική, χαμηλή τιμή, δωρεάν δείγμα

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει