Μεγάλες τσάντες αγορών υφασμάτων με λαβές

Μεγάλες τσάντες αγορών υφασμάτων με λαβές

Εισαγωγή: Τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υδατοαπωθητικά, αναπνεύσιμα, εύκαμπτα, μη καύσιμα, μη τοξικά, μη ερεθιστικά και πλούσια σε χρώμα. Σκληρό, ανθεκτικό, όμορφο, πλένεται είναι επίσης το χαρακτηριστικό του. Ειδικά στη σημερινή όλο και περισσότερο περιβαλλοντικά συνειδητή, ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υδατοαπωθητικά, αναπνεύσιμα, εύκαμπτα, μη καύσιμα, μη τοξικά, μη ερεθιστικά και πλούσια σε χρώμα. Σκληρό, ανθεκτικό, όμορφο, πλένεται είναι επίσης το χαρακτηριστικό του. Ειδικά στο σημερινό όλο και περισσότερο περιβαλλοντικά συνειδητό, αυτό το είδος πράσινης τσάντας για ψώνια έχει γίνει αποδεκτό και προωθημένο από πολλές προηγμένες χώρες.

Αυτές οι μεγάλες τσάντες αγορών υφασμάτων με λαβές είναι ελαφρές, αλλά μπορούν να χωρέσουν διάφορα είδη. Είναι εξαιρετικά φορτωμένο, ανθεκτικό στη φθορά και πλένεται, ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Οι κομψές, απαλές ζώνες ώμου σας δίνουν μια αίσθηση άνεσης. Μπορούμε να προσαρμόσουμε διαφορετικά μεγέθη, τυπωμένα μοτίβα και λογότυπα. Αυτή η οικολογική τσάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάντα για ψώνια, ως τσάντα δώρου, τσάντα για μικρά παιδιά και ούτω καθεξής.

Βασικές πληροφορίες:

  1. Όνομα προϊόντος: μεγάλες τσάντες αγορών υφασμάτων με λαβές

  2. Υλικό τσαντών: ύφασμα

  3. Μέγεθος τσαντών: Όπως απαιτείται από τον πελάτη

  4. MOQ: 1000pcs ανά χρώμα

  5. Λιμάνι: Σαγκάη

Χαρακτηριστικά:

Το ύφασμα υψηλής ποιότητας είναι απαλό και άνετο και δεν προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στο ανθρώπινο σώμα.

Τα μικρά ράμματα είναι ζεστά και τακτοποιημένα, τα οποία είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά και ενισχύουν τη φέρουσα ικανότητα του σάκου.

Μπορούμε να το προσαρμόσουμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών σημάτων, μεγεθών, μοτίβων κ.λπ.

Η τσάντα μπορεί να λυγίσει ή να φερθεί με φερμουάρ για να προστατεύσει το περιεχόμενο της τσάντας.

Χρησιμοποιούμε μια εξαιρετική διαδικασία κοπής και ραφής για να δημιουργήσετε ένα λείο κάτω μέρος της τσάντας.

Hot Tags: Κίνα μεγάλες τσάντες αγορών υφασμάτων με προμηθευτές λαβών, μεγάλες τσάντες αγορών υφασμάτων με λαβές κατασκευαστές, μεγάλες τσάντες αγορών υφασμάτων με χειρολαβές εργοστάσιο

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει