Τι είδους το υλικό είναι καλό στην τσάντα ταξιδιού

- Mar 08, 2018-

Πιστεύω ότι πολλά ταξίδια ως άνθρωποι, μικρή τσάντα ταξιδίου, λύσει πολλά προβλήματα λόγω εξοπλισμό για να πάρει ό, τι. Τσάντες ταξιδίου είναι δωρεάν από γνωστά μέρη, ή να κάνει πράγματα ή να ταξιδεύουν, είτε στη φύση, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη βροχή, έτσι ώστε να μπορούν να είναι φορτωμένα με τα πάντα που θέλουν να φέρουν γύρω, έτσι ώστε αυτά μπορούν να μεταφερθούν εύκολα. Το επόμενο πράγμα να πω είναι σχετικά με το υλικό του σάκου ταξιδίου. Τι είναι το καλό υλικό για την τσάντα ταξιδιού;


Η τσάντα ταξιδιού μπορεί να διαιρεθεί σε τρία υλικά:

1, υλικό PU δέρμα

PU δέρμα ανήκει σε τεχνητό ύφασμα, χαμηλότερες τιμές, καλύτερη αντοχή στο νερό, αλλά κακή φθορά αντίσταση. Το υλικό του πλαισίου, αν και φαίνεται upscale, δεν είναι αρκετά ισχυρή και συνήθως σύντομο.


2, υλικό Oxford πανί

Oxford πανί είναι παρόμοια με νάιλον, το οποίο είναι ένα υλικό πανί. Αυτό το υλικό είναι ισχυρή και ενδυτά, αλλά Oxford ύφασμα υλικού τσάντα είναι συνήθως βαριά, και το ύφος του είναι εύκολο να δείξουμε.


3. το υλικό του cowhide

Cowhide είναι ένα είδος δέρμα ζώου, το οποίο είναι το πιο ακριβό, αλλά η σχέση τιμής είναι χαμηλή. Αυτό το είδος του υλικού που είναι υψηλής αξίας, αλλά δεν είναι καλό σε αδιάβροχο, φτωχή σε αντοχή στη φθορά και εύκολα να καταστραφεί.


Όσον αφορά το ύφασμα, απαιτούνται τα ακόλουθα σημεία:

1. η πυκνότητα του υφάσματος είναι μικρό και ελαφρύ.

2, το ύφασμα είναι ανθεκτικό στη φθορά, και η δύναμη και η ανθεκτικότητα είναι υψηλές.

3, αδιάβροχο υλικό.

Το πακέτο μπορεί να διαιρεθεί σε casual ταξιδιωτικό πακέτο και επαγγελματίες ταξιδίου τσάντα σύμφωνα με το περιβάλλον διαφορετική εφαρμογή. Η τσάντα ταξιδιού αναψυχής μπορούν να επιλέξουν χρώμα και γεύση σύμφωνα με τις προτιμήσεις της φόρεμα, και την επιλογή της γεύσης. Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος των ταξιδιωτικών πακέτων που θα φέρει μεγάλη ευκολία, ταξιδιωτικό πακέτο λόγω της ειδικής χρήσης, απαιτήσεις σχετικά υψηλής χωρητικότητας, πρέπει να επιλέξετε το φως και την αντοχή του υφάσματος ως το κύριο υλικό, δεν είναι εύκολο να φθαρούν και να μειωθεί η επιβάρυνση των Ταξιδέψτε στους καταναλωτές.