Τι είδους ύφασμα χρησιμοποιείται για να προσαρμόσετε το τσαντάκι μέσης

- Mar 08, 2018-

1. γνήσιο δέρμα για το ύφασμα από τη μέση

Δερμάτινες Τσάντες είναι πολύ αυστηροί σε εμφάνιση και σε υφή. Είναι πολύ αυστηροί στην τεχνολογία και το υλικό. Επιλέγοντας δερμάτινες τσάντες είναι ένα σύμβολο του καθεστώτος. Αν αυτά είναι δώρα, το κόστος είναι πολύ υψηλό. Έτσι τη μέση δέρματος συνήθειας είναι συχνά χορηγείται σε ανώτερους ηγέτες, πρώτης κατηγορίας πελατών, καθώς και τον αριθμό γενικά δεν είναι πολλά, οπότε η τιμή είναι ακόμη υψηλότερο.


2. τα νάυλον που χρησιμοποιούνται για το ύφασμα από τη μέση

Ο τοίχος είναι το φράγμα πραγματικό σπίτι ή στον κήπο, και το νάυλον τσάντα μέσης υλικό είναι πιο στερεά τοίχο μας τσάντα «πανί κόσμο», είναι ισχυρή, φορετά, ανθεκτικό και η τιμή είναι μερική. Σε γενικές γραμμές, το νάιλον μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρόστιμο νάιλον, νάιλον και νάιλον και η λαβή είναι μαλακό και άνετο. Η εμφάνιση είναι περισσότερες επιχειρήσεις. Αλλά η αίσθηση νάιλον έχει λεπτή εμφάνιση κυρτές και κοίλες, και η εμφάνιση είναι πιο casual. Όλα αυτά είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρείας για μέσης pack.


3. καμβά για ύφασμα

Ο καμβάς είναι όλοι μπορούν να διαχειριστούν μόδας, φρέσκο και εκλεπτυσμένη μπορεί επίσης να καμβά τσέπες πολύχρωμο φανταχτερά, περισσότερο δεν είναι η επιδίωξη της ποιότητας, αλλά η τσάντα καμβά σχεδίασης, σχεδίασης πιο μοναδική τιμή θα είναι υψηλότερη. Αν κάνετε ένα τσαντάκι μέσης καμβά ως διαφημιστικό δώρο, είναι το κοινό όχι μόνο χαμηλού κόστους, αλλά και ισχυρή. Ωστόσο, εάν θέλετε να πάρετε καλά αποτελέσματα, θα πρέπει να κάνει εξατομικευμένη μέσης τσάντα προσαρμογή για τον κατασκευαστή προσαρμογής στη μέση.