Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ορειβασίας σακούλα και η τσάντα ταξιδιού

- Mar 08, 2018-

Σήμερα, travel είναι ένα από τη ζωή του λαού, και τα ταξίδια, τσάντες ταξιδίου είναι τα απαραίτητα εργαλεία. Η επιλογή των τσάντες είναι επίσης διαφορετική για διαφορετικά ταξίδια κανάλια, επειδή κάθε είδους αποσκευών έχει το δικό της λειτουργικό σχεδιασμό, όπως η ορειβασία τσάντα για εξωτερική ορειβασία, ιππασία σακίδιο για εξωτερική ιππασίας.  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ορειβασίας σακούλα και η τσάντα ταξιδιού στο ότι η τσάντα αποσκευές;


Ο σάκος ορειβασίας έχει γενικά το μέγεθος του μεγέθους. Το μέγεθος της τσάντας μεγάλο ορειβασίας είναι μεταξύ 50-80 λίτρα, και η μικρή είναι 20-35 λίτρα. Τις μεγάλες ορειβασίας τσάντες χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μεταφορά υλικών ορειβασίας κατά τη διαδικασία της ορειβασίας, και οι μικρές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούνται γενικά για υψηλά υψόμετρα ή στην κορυφή της κορυφής. Και ειδική ορειβασία πακέτο για να αντιμετωπίσει το ακραίο περιβάλλον, της γενικής χρήσης της ανθρώπινη φυσική καμπύλη σχεδίαση, υλικό θα διαλέγετε επίσης ένα πολύ ισχυρό αδιάβροχο και ένδυση-ανθεκτικό ύφασμα.


Η τσάντα ότι το πακέτο είναι όπως ορειβασία, το μέγεθος, και η τσάντα και την τσάντα είναι παρόμοια, και είναι θετικό και περιεκτική μέσα από το άνοιγμα φερμουάρ, πολύ εύκολο να πάρει στοιχεία, αλλά η τσάντα και την τσάντα είναι λίγο διαφορετικό, όχι σαν την τσάντα όπως αυτή από την κορυφή της ΠΑ ckage θα καλύψει αντικείμενα στην τσάντα. Μικρά είδη ταξιδίου σάκους είναι πάρα πολλά, επιλέγουν να δώσουν προσοχή στην άνεση του συστήματος, δεν δίνουν προσοχή στην εξωτερική.


Ορειβασία τσάντες και τσάντες από ό, τι διαφορετικά; Στην πραγματικότητα, εκτός από τη λειτουργική σχεδίαση και ορειβασίας τσάντα και ένα ταξίδι τσάντα είναι αρκετά παρόμοιες, αλλά η τσάντα είναι πιο κατάλληλο για κάποια απλή άσκηση, μπορεί να παρέχει τη λειτουργία φόρτωσης εμπορευμάτων πλευρά είναι επαρκής, αλλά η τιμή του, ένα λειτουργικό σχέδιο της τσάντας είναι πιο ακριβό από αναρρίχηση λόφου. Αν θέλετε να αγοράσετε αποσκευές και τσάντες, τσάντες δωρεάν αγάπη συνιστούμε αναρρίχηση τσάντες, διότι η ορειβασία τσάντα μπορεί να είναι μια τσάντα ταξιδιού, και η τσάντα ταξιδιού δεν είναι μια τσάντα ορειβασίας.