Τσάντες ταξιδίου

- May 13, 2018-

Οι τσάντες τύπου ravel ονομάζονται επίσης ταξιδιωτικά πακέτα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αναφέρεται σε ένα είδος πακέτου που είναι έτοιμο για ταξίδια ή ταξίδια. Είναι ένα είδος τσάντας που μπορείτε να μεταφέρετε με την καθημερινή σας ζωή ή οτιδήποτε θέλετε να μεταφέρετε όταν φύγετε από τη γενέτειρά σας, πηγαίνετε σε ένα ταξίδι ή επισκεφθείτε ή συμμετέχετε στον ήλιο και τη βροχή στη φύση. Οι τσάντες ταξιδίου μπορούν να χωριστούν σε σακίδια, τσάντες και ρυμουλκούμενα. Όταν επιλέγετε, εξετάστε τον όγκο και το στυλ. Επιπλέον, εξετάστε το μέγεθος και το σχήμα του χρήστη και τη βαρύτητα.

Οι τσάντες ταξιδίου μπορούν να χωριστούν σε σακίδια, σακούλες και πακέτα

Οι τύποι και οι χρήσεις των ταξιδιωτικών σάκων είναι πολύ ωραία. Σύμφωνα με την εισαγωγή του εμπειρογνώμονα του υπαίθριου καταστήματος προϊόντων, Leike, οι ταξιδιωτικές τσάντες χωρίζονται σε σάκους ορειβασίας και καθημερινά ταξίδια στην πόλη ή ταξίδια ταξιδιού μικρής διάρκειας. Οι λειτουργίες και οι χρήσεις αυτών των ταξιδιωτικών σάκων είναι πολύ κακές. ίδιο. Η τσάντα ορειβασίας χωρίζεται σε μεγάλους σάκους και μικρούς σάκους. Η μεγάλη τσάντα έχει δύο τύπους τύπου εξωτερικού πλαισίου και τύπου εσωτερικού πλαισίου. Επειδή το στυλ εξωτερικού πλαισίου είναι πολύ ενοχλητικό για να ταξιδέψετε στα βουνά, συνιστάται γενικά να χρησιμοποιήσετε την εσωτερική τσάντα ταξιδίου τύπου rack. Για παράδειγμα, λαμβάνοντας μια πενθήμερη ανάβαση στο βουνό Siguniang στη Σιτσουάν, συνιστάται οι άνδρες να χρησιμοποιούν σακούλες ταξιδιού 70-80 λίτρων και οι γυναίκες χρησιμοποιούν σακίδια ταξιδιού 40-50 λίτρων. Η τσάντα ταξιδίου είναι καλύτερα εξοπλισμένη με αποσπώμενη κορυφαία τσάντα ή πορτοφόλι. Αφού φτάσετε στο στρατόπεδο, μπορείτε να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας πράγματα στην κορυφαία τσάντα ή την τσάντα και να αφήσετε τη μεγάλη τσάντα στο στρατόπεδο για ελαφριά ταξίδια.

Παρόλο που μεταφέρουν μια μεγάλη τσάντα ταξιδιού, γεμάτη με βαρύ εξοπλισμό, φαίνεται ότι μια δροσερή ματιά θα προσελκύσει πολλά μάτια, αλλά φέρνοντας το βάρος στο σώμα τους μόνο την εμπειρία, τους ώμους του κουρασμένου κανείς να μοιραστεί για σας, έτσι όταν Ταξιδεύοντας Για να μπορέσετε να κάνετε ό, τι χρειάζεται, φροντίστε να " επιλέξετε πακέτα " κατά την επιλογή ταξιδιωτικών σάκων. Όταν επιλέγετε μια τσάντα ταξιδιού, είναι σημαντικό να το δοκιμάσετε τοποθετώντας κάτι ίσο με το βάρος της στολής σας στην τσάντα και να το δοκιμάσετε ή χρησιμοποιώντας τη σακούλα ταξιδιού του φίλου σας για να το δοκιμάσετε. Όταν δοκιμάζετε πίσω, θα πρέπει να προσέξετε αν η τσάντα είναι κοντά στην πλάτη σας. Είτε είναι κατάλληλη η ζώνη και ο ιμάντας στήθους, υπάρχουν ξεχωριστά ανδρικά και γυναικεία και ούτω καθεξής.

Χωρίς μια καλή τσάντα ταξιδίου, η φόρτωση δεν θα σας κάνει τον πόνο στην πλάτη. Σύμφωνα με τον υπάλληλο του Pathfinder Outdoor Store, η γενική σειρά των αντικειμένων φόρτωσης είναι (από κάτω προς τα πάνω): υπνόσακοι και ρούχα, ελαφρύτερος εξοπλισμός, βαρύτερος εξοπλισμός, προμήθειες και ποτά.