Τουρισμός Class 30 Κακή Backpackers πρέπει να προσέξετε τις κακές συμβουλές ταξιδιού

- Aug 09, 2018-

Όσον αφορά τον τουρισμό, πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι η πολυτέλεια μιας ευημερούσας οικογένειας. στην πραγματικότητα όχι. Ο τουρισμός δεν είναι πατέντα για τους πλούσιους. Ο τουρισμός μπορεί να επιτύχει τόσο την ποιότητα όσο και την γεύση κάτω από την προϋπόθεση της εξοικονόμησης. Η εξοικονόμηση είναι σε κάθε λεπτομέρεια της ζωής. Υπάρχουν επίσης γνώσεις διαχείρισης του πλούτου στον τουρισμό, και μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα με λίγες συμβουλές.

Σειρά:

1. Το ταξίδι εκτός εποχής είναι η βάση για την εξοικονόμηση χρημάτων.

2. Εύλογο σχεδιασμό διαδρομών, λιγότερο επαναλαμβανόμενες οδούς, εξοικονομήστε πολλά χρήματα.

3. Κατά τη ναύλωση ενός αυτοκινήτου, μιλήστε πρώτα στον οδηγό. Εάν θέλετε να μεταφέρετε άλλους επιβάτες στο μέσο, η τιμή θα είναι φθηνότερη.

4, δεν πετούν με τρένο. Μερικές φορές ένα τραίνο μπορεί να εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα από ένα αυτοκίνητο. Αν έχετε εισιτήριο τρένου, αν έχετε μη κλιματιζόμενο αυτοκίνητο, μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο για ένα μη κλιματιζόμενο αυτοκίνητο. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει το μισό χρήμα, αλλά φυσικά η κατάσταση θα είναι χειρότερη. Αγοράστε μερικές ακόμη κλήσεις προτού αγοράσετε ένα εισιτήριο και διαπραγματευτείτε στο τηλέφωνο.

5. Πάρτε λεωφορεία στην πόλη.

6. Όταν ζητάτε ένα ταξί ή ένα ναυλωμένο όχημα, εάν ο οδηγός είναι ο προορισμός στον οποίο θέλετε να πάτε, αν είναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε φθηνότερα. Διότι ούτως ή άλλως, θα επιστρέψει τελικά. Αν τρέχετε σε ένα αυτοκίνητο με την τσάντα κάποιου άλλου, μπορείτε να έχετε περισσότερο χώρο για αντίθετη προσφορά. Επειδή ο μέσος οδηγός θα μετρήσει τα χρήματα επιστροφής ως άτομο μονής κατεύθυνσης, αυτό σημαίνει ότι κάποιος έχει ήδη σας βοηθήσει από το πετρέλαιο.

7, για την επιλογή των οδών μεταφοράς, μερικές φορές δεν λαμβάνουν ένα άμεσο αυτοκίνητο, η μεταφορά μπορεί να σώσει πολλά χρήματα. Τα βασικά σημεία αυτής της μεθόδου είναι: (1) η κατάλληλη διαμετακόμιση, (2) συνδυασμός πολλαπλών τρόπων μεταφοράς · (3) κοιτάξτε τους χάρτες περισσότερο, κοιτάξτε τις σιδηροδρομικές γραμμές λειτουργίας και τις γραμμές των εθνικών οδών και χρησιμοποιήστε το μυαλό τους.

Ζω:

8, το κατάλυμα πρώτη ματιά στο δωμάτιο, τότε παζάρι.

9, αν είναι ένα μοναχικό πρόσωπο, απουσία ενός ενιαίου δωματίου, δεν θέλουν να ζήσουν με έναν ξένο, δεν χρειάζεται να συσκευάσετε ολόκληρο το δωμάτιο. Μπορείτε να ζητήσετε από το ξενοδοχείο να σας κανονίσει να κανονίσετε το δωμάτιό σας σε άλλα δωμάτια.

10. Εάν ζείτε σε ξενοδοχείο χωρίς ντους ζεστού νερού, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με το ντους έξω.

11. Να πάρει το λεωφορείο έξω από το σταθμό του πούλμαν είναι μερικές φορές φθηνότερη από το να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό. Αλλά όχι απαραίτητα. Επιπλέον, μπορείτε να διαπραγματευτείτε στο μισό λεωφορείο.

12. Μετά την επιτάχυνση της αμαξοστοιχίας, υπάρχουν πολλά τρένα που μπορούν να αποσταλούν το βράδυ και είναι κατάλληλα για ταξίδια αυτοβοήθειας. Μείνετε εν τη νύχτα στο τρένο και φτάσετε στον προορισμό σας το πρωί. Το τέλος δύο-σε-ένα για τα τέλη στάθμευσης είναι πραγματικά ένα πραξικόπημα για να εξοικονομήσετε χρήματα.

13. Αν φτάσετε το πρωί, μην πάτε στο κατάλυμα σας αμέσως, καθώς πολλά δωμάτια μπορεί να μην έχουν ελεγχθεί ακόμα. Και φέρνοντας ένα πακέτο σε μια κακή συμφωνία, μπορείτε να τσάντα πρώτα στο σταθμό του τρένου, να παίζετε, να παίξετε ενώ βλέποντας δεν υπάρχει κατάλληλο ξενοδοχείο, για να δείτε το σπίτι στο σούρουπο, αντίθετη προσφορά. Και αν δεν υπάρχει κανείς που μένει αυτή τη στιγμή, μπορείτε να μείνετε σε χαμηλότερη τιμή.

Τρώω:

14. Όταν τρώτε τοπικές σπεσιαλιτέ όπως θαλασσινά, μπορείτε να τα αγοράσετε στη χονδρική αγορά θαλασσινών ή στην αγορά των αγροτών και στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε την επεξεργασία του εστιατορίου. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τη γενική τιμή επεξεργασίας του εστιατορίου. Εάν τρώτε θαλασσινά χαμηλής ποιότητας, δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε αυτό.

15. Όταν τρώτε, ρωτήστε εάν οι χαρτοπετσέτες χρειάζονται χρήματα. Για να φορτίσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτοπετσέτες αντί για χαρτοπετσέτες.

16, ο μοναχικός ταξιδιώτης θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για φαγητό και φαγητό, αλλά το βόρειο φαγητό είναι γενικά περισσότερο. Μπορείτε να προτείνετε μια τιμή για εσάς και αφήστε το εστιατόριο να σας δώσει το βάρος της τιμής σας. Αυτό εξοικονομεί χρήματα χωρίς σπατάλη. Φυσικά, η πραγματική τιμή μονάδας θα είναι υψηλότερη.

Αγορά:

17, περισσότερες διαπραγματεύσεις, ανεξάρτητα από τη διατροφή, τη στέγαση, τη μεταφορά και την πίεση των τιμών αγοράς. Μερικές φορές φαίνεται ότι οι θέσεις που δεν μπορούν να διαπραγματευτούν μπορούν να παραμείνουν αντίθετες.

18. Μην ψωνίζετε παρουσία μιας ομάδας περιοδικών.

19. Μην μένετε σε μια αντιπροσωπεία υπό την ηγεσία ενός μεσάζοντος επειδή πρέπει να πληρώσει ξανά την έκπτωση ακριβότερα.

20. Ακόμη και αν η τιμή είναι φθηνή, μην πείτε " αυτό το πράγμα είναι πραγματικά φθηνό " κατά την κατανάλωση, διαφορετικά θα έχετε πιο ακριβά τις τιμές όταν καταναλώνετε άλλα πράγματα.

Οι υπολοιποι:

21. Όταν οι επισκέπτες από πλούσιες περιοχές καταναλώνουν, μην πείτε από πού προέρχονται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι τουριστικοί πωλητές τείνουν να χρεώνουν ανάλογα με τον πλούτο της περιοχής από την οποία προέρχεστε.

22, 2-4 άτομα είναι τα πιο οικονομικά.

23, μερικά μέρη για να δουν για τον εαυτό τους, δεν μπορεί να δει ποια είναι η περίφημη, ειδικά η αρχαία αρχιτεκτονική, αλλά παρακαλώ να καθοδηγήσει τον ξεναγό πρέπει να πληρώσει ένα τέλος διαλέξεων. Πώς να το κάνουμε? Η ομάδα του τουρνουά είναι σίγουρα μια περιήγηση με ξεναγό. Μπορείτε να είστε παρατηρητής. Αν φοβάστε να ακολουθήσετε μια ομάδα, θα νιώσετε αμηχανία. Μπορείτε να ακούσετε την εξήγηση αυτού του ατόμου και να ακούσετε τον επόμενο. Αφού ακούσετε τις παρουσιάσεις σε διάφορα μέρη, ξεκινήστε ξανά την ξενάγηση.

24. Μπορείτε να πάρετε ένα εισιτήριο ελεύθερου χρόνου στον τόπο όπου μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε έναν δωρεάν χάρτη (αν και απλός) σε ένα αστέρι ξενοδοχείο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για την αγορά ενός χάρτη.

25, είναι καλύτερο να φέρετε ένα μικρότερο κύπελλο, γι 'αυτό αποθηκεύστε την αγορά ποτών, χρήματα από μεταλλικό νερό. Αφού τελειώσει το ποτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νερό στον τόπο όπου τρώτε για να το γεμίσετε. Το δωμάτιο αποκατάστασης έχει γενικά δωρεάν βραστό νερό, όπου μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δικό σας κύπελλο για να τραβήξετε νερό.

26. Εάν είστε φοιτητής, πρέπει να φέρετε την ταυτότητά σας. Υπάρχουν εισιτήρια φοιτητών για πολλά αξιοθέατα και μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Αν είναι μεταπτυχιακός φοιτητής, είναι καλύτερο να δανειστείτε ένα προπτυχιακό πιστοποιητικό, επειδή πολλοί τοπικοί μεταπτυχιακοί φοιτητές δεν μπορούν να είναι μισοί.

27, φέρουν μια εθνική κάρτα γενικής χρήσης IC, καλέστε την ευκολία, αποφύγετε τη σφαγή. Φυσικά, υπάρχουν τώρα 3 σεντς δημόσιων τηλεφώνων, τα οποία είναι φθηνότερα από τις κάρτες IC. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για κάρτες IC.

28. Κατά τη στέγαση, ρωτήστε εάν το πακέτο δεν περιλαμβάνει πρωινό. Αν ναι, χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο στο δωμάτιο. Εάν δεν είναι δωρεάν, μην χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο στο δωμάτιο, γιατί είναι γενικά πιο ακριβό από το πιο ακριβό εξωτερικό.

29, πριν από την αναχώρηση περισσότερων στο διαδίκτυο για να δείτε τους επιδρομείς, μερικοί από τους λεπτομερείς επιδρομείς θα απαριθμήσουν τις τιμές κατανάλωσης παντού, έτσι ώστε να μην φοβούνται τη σφαγή.

30. Όταν ταξιδεύετε μια μεγάλη και μεσαίου μεγέθους πόλη γενικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα κέντρο λουτρών ως μέρος για να μείνετε το βράδυ και μπορείτε επίσης να κάνετε ντύσιμο σε ένα κουρασμένο ταξίδι, ειδικά στις τρεις βορειοανατολικές επαρχίες, πρωτεύουσες, και κέντρα κολύμβησης. Προσωπικά πιστεύετε ότι, ειδικά στο Τσανγκτσούν, είναι μια καλή επιλογή αν μένετε μόνοι για μια νύχτα στο δωμάτιο ανάπαυσης του κέντρου της πισίνας. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε χρήματα χωρίς μπάνιο, και οι τσάντες αποθηκεύονται σε ειδικές θέσεις.