Η αρχή της επιλογής του χρώματος του τσάντα ταξιδιού

- Mar 08, 2018-

One, επιλέξτε η τσάντα του ταξιδιού που δεν είναι εύκολο να βρώμικο:

Άτομα που ταξιδεύουν συχνά πρέπει να έχουν αυτή την εντύπωση, η τσάντα είναι ως επί το πλείστον μαύρο ή γκρι ή σκούρο χρώμα, το λόγο γιατί θα πρέπει όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι βρώμικο, ταξιδεύουν παντού, και επιλέξετε το σακίδιο πρέπει να είναι βρώμικο.


Δύο. Επιλέξτε ένα πολύχρωμο σακίδιο ταξιδίου

Αυτό είναι λίγο αντιφατικό με την πρώτη, ώστε να μπορούν να ληφθούν μόνο υπόψη. Εάν μόνο να φοβάται την βρώμικη τσάντα, την επιλογή του ένα πολύ σκοτεινό, σκοτεινό ταξίδι σακίδιο, δεν είναι πάρα πολύ καλό. Στην εξωτερική ταξίδια, το χρώμα του σακίδιο επιλέγεται όσο είναι δυνατό. Αν αυτό που συμβαίνει σε εξωτερικούς χώρους, είναι επίσης βολικό για διασώστες να ψάξουν για.


Τρεις. Επιλέξτε το χρώμα της η επινώτιους σύμφωνα με τη δική σας κατάσταση

Νέοι συνήθως αγαπούν τα φωτεινά, λίγο σκοτεινό, ή σε κάποια επιλεγμένη ηλικία, αλλά στην πραγματικότητα, πολλοί νέοι άνθρωποι πάντα ήθελε να δική ο γερος γερος, πάντα ήθελε να δική μια προσφορά, το πιο σημαντικό, σύμφωνα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, ύψος, δέρμα για να επιλέξουν, ότι είναι καλύτερο κατάλληλο για το δικό τους το.


Τέσσερις. Επιλέξτε το χρώμα της το σακίδιο ταξιδιού ανά φύλο

Σε γενικές γραμμές, αν το σεξ είναι διαφορετικά, όταν οι άνδρες επιλέγουν το σακίδιο, μπορούν να επιλέξουν ένα βαθύτερο χρώμα για την εμφάνιση τους σύγκλισης. Γυναίκες μπορούν να επιλέξουν ένα φωτεινότερο χρώμα.