Οι βασικές αρχές της προσαρμόζοντας το σακίδιο φορητό υπολογιστή

- Mar 08, 2018-

Για σακίδιο, αισθάνομαι ότι δεν έχει σημασία πώς θα επιλεγεί, η τσάντα lap-top είναι πάρα πολύ άβολο και πάρα πολύ από το ένα χέρι. Το μέγεθος του πλάτη - πακέτο τύπου υπολογιστή θα είναι ενοχλημένος, πάρα πολύ επίσημο και μερικές φορές άβολα. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τις βασικές αρχές του πακέτου του υπολογιστή.

1. προστασία του υπολογιστή

Το κατάλληλο μέγεθος και σταθερή εσωτερική δομή, σε σύγκριση με το σταθερό σωστά στην τσάντα υπολογιστή. Σε συγκεκριμένη απόδοση, η πρώτη είναι να σοκ και συμπίεσης. Το σφουγγάρι αφρού υψηλής πυκνότητας και αργή ανάκαμψη μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική κατά τη σύγκρουση. Εάν το κάτω μέρος της τσάντας είναι σχεδιασμένο με ένα στρώμα πάχους σοκ απόδειξη, επίσης μπορεί να απορροφήσει τη δύναμη κρούσης όταν πέφτουν. Επιπλέον, στεγάνωσης είναι επίσης μια σημαντική απόδοση του πακέτου του υπολογιστή, κατά προτίμηση η επιλογή υφάσματος με καλή αδιάβροχη απόδοση. Αν στεγανοποίηση φερμουάρ, moistureproof επιστρώσεις και ακόμη και βροχή απόδειξη κάλυψη, θα είναι πιο άνετα τις βροχερές ημέρες.


Δύο, φέρνουν άνεση

Το σύστημα αναδρομικής χρηματοδότησης είναι ζωτικής σημασίας για την «εμπειρία του χρήστη» ενός πακέτου υπολογιστή. Σακίδιο λεπτό λουράκι θα σας αφήσει κυριεύσει κάτω από ισχυρή πίεση στον ώμο, διαπλάτυνση και πάχυνση σχεδιασμός μπορεί να δωρεάν σας λουριά ώμου, τσάντα και παχύτερο πλάγια λαβή τύπου πιο άνετο κράτημα. Ο σχεδιασμός ενός συστήματος καλής οπισθοβαρής μπορεί επίσης να βελτιστοποιήσετε το διασκεδασμό θερμότητας, και την περαιτέρω αποκέντρωση της πίεσης για το σώμα.


Τρεις.

Παραλαβή σχετίζεται θετικά με την πολυπλοκότητα. Τόσο το καλύτερο, το καλύτερο είναι. Τις ανάγκες της εταιρείας θα πρέπει να καθορίζεται πριν από την προσαρμογή για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο υπολογιστή πακέτο με το καλύτερο ύφος και τη λειτουργία. Για παράδειγμα, για τους περισσότερους άνδρες συναδέλφους, τσάντα υπολογιστή συνήθως όχι μόνο να θέσετε τον υπολογιστή, αλλά περιλαμβάνουν επίσης άλλες περιουσίες, μεγάλο χώρο, στυλ διαμερίσματος πολυ πιο κατάλληλο? και προς τα πίσω μια τσάντα κατόχων διαρκούς εισιτήριου γυναίκες συναδέλφους, το συμπαγές, ελαφρύ πακέτο μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αποθήκευσης.


Τέσσερις. Ανθεκτικό

Στο συμβατικό ύφασμα, την ποιότητα και την απόδοση του νάυλον είναι εξαιρετική. Η ποιότητα του νάυλον καθορίζεται από τον αριθμό των D, όπως 800 D και 1000 D. Όσο υψηλότερη η πυκνότητα, η περισσότερη ένδυση-αντίσταση και τα αδιάβροχα και σκόνη-απόδειξη επίδοσης είναι καλύτερη. Το πολυεστερικό ύφασμα είναι επίσης ισχυρό και ανθεκτικό. Επιπλέον, είναι δεν πρέπει να αγνοηθεί ότι οι λεπτομέρειες του υπολογιστή πακέτο εργασίας. Στην εξαρτήματα, φερμουάρ και συνδετήρες σχετικά με την εμπειρία και τη ζωή. Οι ραφές των ραφών, ειδικά τη λαβή της λαβής, πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά.


Πέντε, ο σχεδιασμός πρέπει να φαίνονται καλά

Πακέτο μοντελοποίησης chic, αλλά είναι ποτέ μακριά από την επιφάνεια, επαρκή ικανότητα, έξοχο πολυ παρεμβαλλομένου φύλλου, εκτός από τον υπολογιστή σε πολλά πράγματα μπορούν να οργανωθούν σε καλή σειρά. Μπορεί να είναι ευέλικτο, όπως η πλευρική λαβή, το φέρνει πίσω, το δωρεάν αλλαγή στυλ, το διευρυμένο ιμάντα ώμου, κλπ.