Κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν τσάντα προσαρμογής

- Mar 08, 2018-

Πρώτα απ ' όλα, πάρτε την εμπειρία της ενσυναίσθησης ως πελάτης. Όταν ψάχνετε για ένα σακίδιο Κατασκευαστής να προσαρμόσετε ένα σακίδιο, το πιο ενδιαφέρον είναι η τιμή του ένα backpacker. Κατά την εκκίνηση να μεταβείτε κατευθείαν στο θέμα, σάκκο δειγματοληψίας που θα αρχίσει να παραθέσω. Στην πραγματικότητα, εικόνα αξιολόγησης δεν είναι συνήθως ακριβής. Η τιμή της προσαρμογής επινώτιους σχετίζεται με τη δομή του σακίδιο, ύφασμα μέγεθος, μέγεθος και σχήμα, εξαρτήματα hardware, πολυπλοκότητα κατασκευής, ποσότητα προσαρμογής και ούτω καθεξής. Είναι δύσκολο να παραθέσω την ακριβή τιμή, μόνο με μια εικόνα του δείγματος.


Προσαρμοσμένη τσάντα κάνει ένα δείγμα του μια μικρή ποσότητα υλικού, αλλά ως ένα υλικό προμηθευτής θα πρέπει να είναι σε απόθεμα. Για παράδειγμα, να αγοράσει δέρμα, ο προμηθευτής θα πρέπει το χαμηλότερο ποσό, ένα πόδι, δύο πόδια ή μία. Όταν κάνει τα εμπορεύματα ως δείγμα, θα υπάρξει υλικό πλεόνασμα αριστερά και στη συνέχεια αποθεμάτων.


Το πιο ευαίσθητο επινώτιους είναι, τόσο πιο πολύπλοκη την ποιότητα κατασκευής, οι περισσότερες διεργασίες και η πιό χειρωνακτική εργασία, που θα οδηγήσει σε υψηλότερο κόστος εργασίας. Υψηλές τιμές φέρει υψηλής ποιότητας. Μερικές φορές, ένας μικρός αριθμός υλικών προσαρμοσμένο σακίδιο και απαιτήσεις είναι πολύ ιδιαίτερη, όπως χρώμα ή υφή απαιτήσεις, όπως το δικό τους σπάνιο υλικό, να αυξηθεί η δυσκολία εξεύρεσης υλικά. Καλή τύχη, λιγότερο από το ήμισυ της αγοράς έχει ολοκληρωθεί, κακή τύχη, δεν μπορεί να βρεθεί όλη την ημέρα. Φυσικά, αυτό είναι, επίσης, να αγοράσετε ατομική επιχείρηση εξοικείωση, αλλά είναι μια διαδικασία εύρεσης υλικά σε παίρνει πολλή ενέργεια, χρόνο και εργασία.


Ο αριθμός των σακίδιο προσαρμοσμένες, συχνά αγνοούνται από τον πελάτη, ότι ένας αριθμός από το σακίδιο είναι ένα αγαθά από το multi σύνολο χωρίς μεγάλη σημασία. Αυτό δεν συμβαίνει, καθώς οι κατασκευαστές σακίδιο είναι έχουν την απαίτηση ελάχιστης ποσότητας, φτάσει η MOQ δεν μπορεί αγαθών. Η διαδικασία είναι πολύπλοκη, έχουν συχνά τους πελάτες πέρα από τη φαντασία, ανεπαρκής αριθμός παρτίδας MOQ, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του το πρώτο σύνδεσμο Επεξεργασία. Εάν φτάσετε το έθιμο έθιμο αριθμός, αριθμός περισσότερες κατάσταση, δεν έχει σημασία από την προετοιμασία, την επεξεργασία όλων των πτυχών της νερό που περικόψει, φυσικά το κόστος θα μειωθεί σημαντικά.