Πώς άνδρες πάρει ένα σακίδιο φορητό υπολογιστή

- Mar 08, 2018-

Άνδρες της λεγόμενης «τρέχει στο χώρο εργασίας» και «μεταφέρει αρχεία» χρησιμοποιείται συχνά για να μεταφέρουν χαρτοφύλακες. Στις μέρες μας, χώρο εργασίας εξελίσσεται ταχύτατα σε υπολογιστές, και χαρτοφύλακες έχουν γίνει πακέτα υπολογιστών. Τόσο τους άνδρες, σχετικά με το πώς ένα πακέτο υπολογιστή;


Μία, η τσάντα υπολογιστή πρέπει να είναι σύμφωνες με τα ρούχα

Άντρες, ως άτομα εργάζονται, θέλουν να είναι γενναιόδωρη, όπως μια τσάντα υπολογιστή. Να ξέρουν τι να κάνουν, μια τσάντα υπολογιστή μπορεί όχι μόνο βελτιώνουν τη γεύση της μόδας ενός άνδρα, αλλά επίσης κάνει διάθεση ενός ανθρώπου μπορεί να τεντώσει. Εκτός αυτού, εάν δεν θέλετε τα ρούχα σας να φαίνονται θαμπά, την καλύτερη επιλογή υπολογιστή τσάντες πρέπει να είναι ομοιόμορφο ή παρόμοιο με το χρώμα της ένδυσης, ούτως ώστε να αναδειχθεί η σταθερή ιδιοσυγκρασία με φως συνδυασμός.


Δύο, το πακέτο του υπολογιστή πρέπει να δώσουν προσοχή στην τάση της επιδημίας

Άνδρες γενικά στυλ εργασίας δεν είναι απλό που εγκαθίσταται στον υπολογιστή το πακέτο δεν είναι πλέον παραδοσιακό στυλ, έτσι ώστε η επιλογή των πακέτο υπολογιστή όχι μόνο πρέπει να είναι σύμφωνες με το δικό του στυλ, αλλά επίσης να βάλει στην άκρη το παρελθόν στυλ πακέτο παραδοσιακού υπολογιστή, πιάστε τον επιδημία παράγοντες του τρέχοντα υπολογιστή πακέτο, προς το παρόν το πιο δημοφιλές ανδρικό εργασία ζητείται, με απλό χρώμα βάση επαγγελματική υπολογιστή σακίδιο, η εμφάνιση του απλή ατμόσφαιρα, με εσωτερική γενική επαγγελματική υπολογιστή και ανθεκτικό στους κραδασμούς μεσοστρωμάτων αρχείο λειτουργία στρώμα, το κύριο φως.


Τρία, το πακέτο του υπολογιστή πρέπει να δώσουν προσοχή στη συνάρτηση

Τσάντες υπολογιστών είναι λειτουργική σακίδιο. Είναι επίσης ανθεκτικά προϊόντα. Εκτός από την εμφάνιση, υπολογιστή Backpackers πρέπει επίσης να εργαστούμε σκληρά στο ύφασμα και τη δομή. Το ύφασμα του πακέτου του υπολογιστή πρέπει να είναι αδιάβροχο και wearable, έτσι ώστε να επιτευχθεί ανθεκτικό αποτέλεσμα. Προς το παρόν, είναι ισχυρή και χρησιμοποιούνται ευρέως. Είναι ένα ανθεκτικό αδιάβροχο Nylon. Ένα άλλο νέο υλικό της DuPont είναι όχι μόνο λειτουργικός, αδιάβροχο και στάζουν λάδι, αλλά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί με μεγάλη περιβάλλον και απροσδόκητα γεγονότα.


Η πρώτη εντύπωση πολλών ανθρώπων είναι τώρα να τηρεί ένα πρόσωπο από τις λεπτομέρειες. Εάν ένα λάθος που προκαλείται από μια τσάντα υπολογιστή μπορεί όχι μόνο να χάσετε φιλία και ντροπιάζω, έτσι επιλέγοντας μια τσάντα υπολογιστή δεν είναι μόνο η ενίσχυση της τη δική της εικόνα, αλλά και η συμβολική σημασία του καθεστώτος του.