Μην αγοράσετε από τον καθρέφτη για να αγοράσετε

- Aug 10, 2018-

Μερικά μακρινά αεροπλάνα ρώτησαν τον ξεναγό "Πού υπάρχουν πράγματα για αγορά;" Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όλοι δεν είχαν καμία εκτίμηση για το τοπίο. Απλώς ήθελαν να ξοδέψουν περισσότερο χρόνο για ψώνια, αγόρασαν μια δέσμη εμπορικών σημάτων και συσκευασμένα ως εκπρόσωποι λογοτύπου. Οι Κινέζοι τουρίστες έχουν γίνει οι "σούπερ ήρωες" στα μάτια των αλλοδαπών. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, οι Κινέζοι τουρίστες δαπάνησαν τουλάχιστον $ 72 δισεκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό κατά το παρελθόν έτος! Κατά τη διάρκεια των μόλις πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, η αγοραστική δύναμη των Κινέζων τουριστών ξόδευε για άλλη μια φορά τον κόσμο, ξοδεύοντας κατά μέσο όρο 203 λίρες την εβδομάδα, ξεπερνώντας τους τουρίστες των ΗΑΕ, κατατάσσοντας την πρώτη θέση στον κόσμο. Ενας! Ωστόσο, στα μάτια πολλών αλλοδαπών, οι Κινέζοι τουρίστες εξακολουθούν να θεωρούνται ως Λόγοι που δεν γνωρίζουν το στυλ. Όταν βιαστούμε να το αγοράσουμε, μπορούμε να σκεφτούμε πώς να αυξήσουμε τα γούστα μας όταν ξοδεύουμε χρήματα και κερδίζουμε τον πραγματικό σεβασμό των αλλοδαπών;

Οι Κινέζοι δεν θα αγοράσουν

Δεν θα αγοράσει απόδοση

Ζητείται να φύγει από το αεροπλάνο

Πού μπορώ να αγοράσω κάτι

Ερμηνεία: Από καιρό σε καιρό, η κινεζική ομάδα περιοδεία ταξίδεψε στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα μακρινό αεροπλάνο που χρειάστηκε πάνω από 10 ώρες. Όταν το αεροπλάνο συναντήθηκε, πήραν μια ματιά και ρώτησαν. " Πού υπάρχει κάτι να αγοράσω; "" Πού να αγοράσετε φτηνά εμπορικά σήματα; " Φαίνεται ότι το μακρύ νερό στα βουνά είναι μακριά από μια χώρα. Είναι για ψώνια. Η Κίνα ήταν πάντα μια κατάσταση εθιμοτυπίας. Παρόλο που είναι κοινό για τους ανθρώπους να αγοράζουν δώρα και να φέρνουν τα πράγματα πίσω σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, ο συμπιεσμένος χρόνος περιοδείας είναι μόνο για αγορές και ψώνια. Είναι αυτό κάτι που βάζει το καλάθι πριν από το άλογο;

Όπλα: Σκεφτείτε την αγορά ως εξωραϊσμό

Αν δεν είναι μια ειδική ομάδα αγορών, αν βγείτε έξω για ένα ταξίδι μόνο για ψώνια, μπορεί να χάσετε πολλή διασκέδαση ταξιδιού. Όταν μεταφέρουμε πολλά χρήματα, πρέπει καταρχάς να λάβουμε υπόψη τη σημασία των αγορών. Τα ψώνια δεν είναι, και δεν πρέπει να είναι, ο μόνος ενθουσιασμός σε ολόκληρο το ταξίδι. Μάθετε να χρησιμοποιείτε τις αγορές ως διακόσμηση για ταξίδια, εφόσον ενδιαφέρεστε, δεν χρειάζεται να πάτε Το εμπορικό κέντρο μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα για προσωπική χρήση ή να το παραδώσει. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ειδικά στις ευρωπαϊκές χώρες, είναι δυνατόν να περάσει από μια μικρή πόλη. Αφού περάσετε από ένα μικρό δρόμο και εισέλθετε σε μια μπουτίκ, θα βρείτε μερικά μικρά δώρα που έχουν και τις δικές τους σκέψεις και τα χαρακτηριστικά τους, ακόμα και ιστορίες πίσω από αυτά. Στο απροσδόκητο. Ως εκ τούτου, μόνο μετά την τοποθέτηση των αγορών σε μια θέση ταξιδιού μπορεί να έχουμε μια ειρηνική και ορθολογική νοοτροπία αγορών. Πού θέλετε πάντα να πάτε για ψώνια, ίσως να χάσετε κάποιο αξιοπρεπές τοπίο.

Δεν θα αγοράσει απόδοση

Αγορές με το μεγάλο ρέμα

Ερμηνεία: Εκτός από τα δωρεάν ταξίδια, οι επισκέπτες πρέπει να κάνουν το δικό τους επιδρομείς, πολλοί με την ομάδα τουριστών δεν κάνουν επιδρομείς. Όταν φτάσετε σε προορισμό στο εξωτερικό, ακόμα κι αν έχετε έναν σπάνιο ελεύθερο χρόνο, θα ακολουθήσετε μόνο τους ξεναγούς, τα τοπικά συνοδεία ή τα μέλη της ομάδας. Άλλοι θα αγοράσουν αυτό που ακολουθούν και θα πάνε για ψώνια με το μεγάλο ρέμα. Δεν έχουν καθόλου ιδέα.

Όπλα: κάντε μια καλή δουλειά εκ των προτέρων στρατηγική αγορών

Ο χρόνος εκτός της χώρας είναι περιορισμένος. Είναι χάσιμο χρόνου να περιηγηθείτε με ανθρώπους. Σε τελευταία ανάλυση, οι απόψεις των άλλων ανθρώπων μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ως σημείο αναφοράς. Καταβάλλουν τα δικά τους χρήματα και πρέπει να καθορίζουν τα σχέδια αγορών τους σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις. Συνιστάται να κάνετε καλή δουλειά στις τοπικές αγορές πριν ταξιδέψετε για να δείτε πού μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα, εάν ο σκοπός είναι σαφής, εξοικονομώντας χρόνο και εξοικονομώντας προβλήματα. Για παράδειγμα, αν πάτε για ψώνια στο Λονδίνο, Αγγλία, μπορείτε να πάτε στην Oxford Street ή στο Harrods και σε άλλα μεγάλα πολυκαταστήματα αν θέλετε να αγοράσετε μεγάλες μάρκες. Αν θέλετε να επισκεφθείτε κάποια καταστήματα, μπορείτε να πάτε στο Portobello Road στο Λονδίνο, όπου υπάρχουν σχεδόν χίλια vintage καταστήματα πουκάμισων και παζάρια. Πολλά vintage και vintage πουκάμισα vintage που κοστίζουν μόνο περίπου £ 10.

Δεν θα αγοράσει απόδοση

Μόνο ακριβό

Ερμηνεία: Τα τελευταία δύο χρόνια οι ισοτιμίες του δολαρίου, του ευρώ και της βρετανικής λίρας έχουν μειωθεί. Σε σύγκριση με τα ταξίδια και τα ψώνια στο εξωτερικό τα προηγούμενα χρόνια, είναι πράγματι ένας πολύ οικονομικός τρόπος. Σε συνδυασμό με τις χορδές του κινεζικού λαού, ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για την επιδίωξη εμπορικών σημάτων. Η αγορά εμπορικών σημάτων στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς ανθρώπους. Κάτω από την τόνωση των χαμηλών συναλλαγματικών ισοτιμιών, πολλοί Κινέζοι τουρίστες δεν έχουν ψώνια και αλιεύονται στο "αγοράζουν μόνο ακριβό, όχι σωστό" είδος κύκλου, θα εξετάσουν μόνο από την άποψη της τιμής "αυτή η τσάντα είμαι εδώ για να αγοράσω φθηνότερα από την εγχώρια πόσα "," Αγοράστε πιο ακριβά θα είναι πιο φθηνή, "πάντα αισθάνονται ότι για να αγοράσουν ακριβά αγαθά πριν κάνουν περισσότερα χρήματα.

Όπλα: ξεκινώντας από προσωπικές συνθήκες

Η απλή αλήθεια είναι ότι είναι επίσης 30% φθηνότερη από ό, τι στην Κίνα. Αγοράζοντας ένα ρολόι με τιμή 100.000 γιουάν είναι φυσικά πολύ φθηνότερη από την αγορά 10.000 γιουάν τσάντα. Ωστόσο, εάν σκεφτείτε μόνο το "φτηνό ποσό" από το βιβλίο αντί για την πραγματική ανάγκη και αγάπη, θα κάνετε τον εαυτό σας "τυφλό για ψώνια". Η διαφορά τιμής μεταξύ των διάσημων εμπορικών σημάτων των ευρωπαϊκών και αμερικανικών χωρών και των εγχώριων διάσημων σημάτων είναι εκεί. Πρέπει να μάθουν να είναι λογικοί και δεν μπορούν να εκθαμβωθούν από το "φτηνό". Εάν αγοράζουν μόνο εμπορικά σήματα που δεν χρειάζονται ή απλά δεν χρησιμοποιούν, μπορούν μόνο να είναι σπατάλη χρημάτων. Εν ολίγοις, είναι ακόμα απαραίτητο να προχωρήσουμε από τις ατομικές ανάγκες, όπως να πυροβολήσετε, να μην επιλέξετε και να επιλέξετε στο κατάστημα, να διστάσετε και να χάσετε πολύτιμο χρόνο ταξιδιού.

Δεν θα αγοράσει απόδοση

Αναγνωρίστε μόνο το λογότυπο

Ερμηνεία: Μιλώντας για εμπορικά σήματα, οι περισσότεροι άνθρωποι στην Κίνα θα γνωρίζουν τις προφανείς μάρκες όπως η LV, η Chanel, η Gucci, η Prada και άλλοι. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η έξοδος με αυτές τις εύκολα αναγνωρίσιμες μάρκες είναι ένα σημάδι του προσώπου. Σε ορισμένες ξένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, αποκαλύφθηκε ότι οι ξένοι αναγνωρίζουν μόνο LU και Gucci γελοιοποίηση για πολλούς κινέζους τουρίστες. Αυτό δείχνει ότι η συνειδητοποίηση της μόδας εξακολουθεί να είναι σχετικά περιορισμένη και μερικοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν το όνομα μιας διάσημης μάρκας. Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν ακόμη και το εμπορικό σήμα και μοιάζουν να κατέχουν αγαθά. Αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό.

Όπλο: Πολλαπλή προώθηση

Το λεγόμενο εμπορικό σήμα είναι ένα εμπορικό σήμα αναγνωρισμένο από τον κύκλο της μόδας για την ιστορία, τη χροιά και το σχεδιασμό του. Μπορεί πάντα να οδηγήσει το εμπορικό σήμα της μόδας. Οι LV, Chanel, Gucci, Prada και άλλοι είναι σε θέση να γίνουν ένα ηχηρό σήμα, και έχουν πράγματι πολλές δεξιότητες σε αυτόν τον τομέα. Η βελτίωση του στυλ δεν είναι κάτι που μπορεί να είναι αποτελεσματικό σε μία ή δύο ημέρες. Ωστόσο, αν δεν ξοδεύετε χρόνο σπουδών, σίγουρα δεν μπορείτε να βελτιώσετε το γούστο σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας το έργο επωνυμίας σας, όχι μόνο γνωρίζοντας το λογότυπό του αλλά και γνωρίζοντας το όνομα του οιονεί εμπορικού σήματος. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε την ιστορία, το υπόβαθρο και πιθανώς τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του, ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ως γνωσιακό σήμα. Το πρώτο βήμα στη γεύση. Επιπλέον, κάποια όραση θα πρέπει να χαλαρώνει. Υπάρχουν περισσότεροι από λίγες μάρκες στον κύκλο της μόδας. Ορισμένες μάρκες πολυτελείας δεν είναι δημοφιλείς, όπως η Hermes, η οποία είναι όλο και περισσότερο εξοικειωμένη με την BV, την Tod's κλπ., Καθώς και με τα ζεστά εμπορικά σήματα που έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, η Celine, η Coach και ακόμη και οι δημοφιλείς μάρκες σχεδιαστή που είναι ιδιαίτερα σεβαστές από τους πολιτικούς κύκλους και τους κύκλους της μόδας, όπως ο Philip Lam, αξίζει να παρακολουθήσουν. Μπορούν πάντα να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα μέσα ενημέρωσης της μόδας και να μάθουν περισσότερα για αυτά. Υπάρχει επίσης ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να δοθεί προσοχή στο ντύσιμο των ντόπιων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ειδικά στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Τόκιο και άλλες πόλεις μόδας. Κοιτάξτε τα φορέματα της εισροής ανθρώπων στο δρόμο και μάθετε να τα φοράτε τώρα. Αυτό που, τώρα μαθαίνοντας να πουλήσει, θα βοηθήσει στη βελτίωση της γεύσης.

Δεν θα αγοράσει απόδοση

Μην κοιτάτε την ευκαιρία διαπραγματεύσεις

Ερμηνεία: Πολλοί Κινέζοι προτιμούν να διαπραγματεύονται, να πάνε στο εξωτερικό, να διαπραγματεύονται στο παζάρι, να διαπραγματεύονται τα πολυκαταστήματα και τα καταστήματα ειδών, ακόμη και αν είναι σαφές ότι οι τιμές των μεγάλων πολυκαταστημάτων και των ειδικών καταστημάτων είναι σχετικά διαφανείς, εξακολουθούν να προτιμούν να διαπραγματεύονται περισσότερο. Μερικά μικρά δώρα και μικρά δώρα. Παρόλο που οι πωλητές στις ευρωπαϊκές χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι καλά εκπαιδευμένοι, θα αρνούνται ευγενικά αυτές τις ανεπανάληπτες απαιτήσεις. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση είναι πιθανό να κάνει τους αλλοδαπούς ελαφρύτερους, πιστεύοντας ότι οι Κινέζοι πελάτες επιθυμούν να είναι μικροί και φθηνοί.

Όπλα: Να σέβονται τους κανόνες και να κάνουν πολιτισμένους πελάτες

Για να μάθετε πού να ψωνίζετε στο εξωτερικό, μπορείτε να διαπραγματευτείτε και όπου δεν μπορείτε να διαπραγματευτείτε, αλλιώς, ανεξάρτητα από την περίπτωση, είναι πραγματικά ένα αστείο. Η ξένη εργασία είναι σχετικά υψηλή. Πολλά καταστήματα λειτουργούν σε ορισμένα καταστήματα. Πρέπει να βρουν μόνο έναν υπάλληλο. Όταν ψωνίζετε στο κατάστημα, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε τα πράγματα που έχουν γυριστεί πίσω στην αρχική τους θέση. Μην μπέρδεψε. Οι άνθρωποι μισούν. Επιπλέον, ακόμα και αν έχετε ήδη δαπανήσει πολλά χρήματα στο κατάστημα, μπορείτε επίσης να εκφράσετε ευγνωμοσύνη σε άλλους αφού απολαύσετε την υπηρεσία γραμματέων ή μπορείτε να επαινείτε την υπηρεσία του άλλου προσώπου για να κερδίσετε εύκολα το σεβασμό από τους άλλους.