Συμβουλές επιλογής ύφασμα προσαρμοσμένο σακίδιο

- Mar 08, 2018-

Το σακίδιο είναι όλο και περισσότερο της μόδας, και έχει γίνει ένα ουσιαστικό πράγμα για τους ανθρώπους να ταξιδεύουν στην πόλη. Το σακίδιο ώμου δεν είναι μόνο η χειραφέτηση της χέρια, αλλά και σπάνια μόδα ενιαίο προϊόν. Σήμερα, υπάρχουν όλο και περισσότερες μορφές του ώμου, και εξατομικευμένη προσαρμογή αυξάνεται συνεχώς. Είναι όλο και πιο δημοφιλής. Μεγάλες επιχειρήσεις έχουν επιλέξει προσαρμοσμένη σακίδια ως εταιρικό δώρο. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να προσαρμόσετε ένα κατάλληλο σακίδιο, και συχνά χρειάζεται πολλή προσπάθεια.

Για να προσαρμόσετε ένα όμορφο και πρακτικό σακίδιο, ξεκινώντας με την επιλογή του υφάσματος. Ως το κύριο υλικό που χρησιμοποιείται στο σακίδιο, το ύφασμα δεν μπορεί να αγνοηθεί στο έθιμο. Διαφορετικά υφάσματα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και οι τιμές τους είναι διαφορετικές.  Από την άλλη πλευρά, τα δύο ώμο σακίδιο κατασκευασμένα από διαφορετικά υφάσματα είναι διαφορετική στην τάξη και χρήση. Σε γενικές γραμμές, το ύφασμα πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με το ύφος, χρήση, προϋπολογισμός και ούτω καθεξής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή του προϋπολογισμού, είναι καλύτερα να επιλέξετε το ύφασμα που νομίζετε ότι είναι σωστό, μετά από όλα, το εργοστάσιο δεν θα ξέρουν τι ύφασμα θέλετε καλύτερα από τον εαυτό σας.


Υπάρχουν πολλά είδη υφασμάτων σακίδιο. Υπάρχουν δέκα διαφορετικά είδη υφασμάτων, όπως νάιλον ύφασμα, μουσαμά και κόλλα κάτω χωρίς οποιαδήποτε βάσης υλικό, το οποίο μπορεί να προστεθεί σε εκατοντάδες διαφορετικά είδη υφάσματος από την Οξφόρδη για την 300 D. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά είδη υφασμάτων που προέρχονται από 1200D με διαφορετικό πάχος. Διαφορετικές ύφανση παρουσίαση του προτύπου είναι τελείως διαφορετικό, φαινομενικά το ίδιο ύφασμα έξω δεν είναι το ίδιο με το πραγματικό αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό, ακόμη και με ένα διαφορετικό ύφασμα χρώμα αποτέλεσμα θα γίνει από ένα μεγάλο κενό. Επομένως, όταν έχετε ένα σακίδιο, αν έχετε μια τσάντα δείγμα, αυτό πρέπει να παρέχονται στο εργοστάσιο, έτσι ώστε το εργοστάσιο να βρείτε το ύφασμα σύμφωνα με το πακέτο δείγμα. Εάν υπάρχει κανένα πακέτο δείγμα, είναι απαραίτητο να περιγράφουν τις ειδικές απαιτήσεις της δικής σας, καθώς και την πιο λεπτομερή καλύτερα, ώστε να μειωθεί η πιθανότητα απόκλισης.