Ένας καλός τρόπος για να διατηρηθεί μια τσάντα ταξιδιού

- Mar 08, 2018-

Πριν από κάθε κατάστημα δερμάτινων ειδών, πρέπει να κάνει για να τακτοποιήσει τη σκόνη. Σε γενικές γραμμές, ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από φλοιώδη προϊόντα είναι να πάει πάνω από το έλαιο του φλοιού συντήρησης. Η πρακτική είναι να σκουπίσει το λάδι στο καθαρό βαμβακερό ύφασμα, και στη συνέχεια σκουπίστε την επιφάνεια ομοιόμορφα και αποφύγετε τη δημιουργία κηλίδων πετρελαίου απευθείας στην επιφάνεια, έτσι ώστε να αποφύγετε το δέρμα.

Σεζόν θα πρέπει να διατηρηθεί στην τσάντα, πρώτα Καθαρίστε το δέρμα τσάντα για να λάβετε, και το βάζουμε σε ένα καθαρό χαρτί ή βαμβάκι πουκάμισο, να τηρούν το σχήμα του σάκου, και στη συνέχεια τη σακούλα σε μαλακό βαμβάκι τσάντα, διατηρούνται σε καταψύκτη τσάντα θα πρέπει να αποφεύγουν ανάρμοστη ζύμωμα και παραμόρφωση.

Είναι απαραίτητο να διατηρηθεί εξαερισμό, για παράδειγμα, τα γραφεία με τα παραθυρόφυλλα είναι καλύτερα, και δεν υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία στο Υπουργικό Συμβούλιο. Το φυσικό έλαιο του δέρματος θα μειώνεται με το χρόνο ή πάρα πολλές φορές, έτσι ώστε ακόμη και άριστης ποιότητας δέρμα πρέπει να τηρούνται για τη συντήρηση.

Εάν ακυρωθεί ένα ποτό μετά από το δέρμα, αυτό θα πρέπει να στεγνώσει με ένα καθαρό πανί ή σφουγγάρι αμέσως, σκουπίζεται με ένα υγρό πανί για να στεγνώσει φυσικά και μην στέγνωμα με ένα φυσητήρα. Εάν το λίπος είναι μολυσμένο, στεγνό πανί μπορεί να καθαριστεί και το υπόλοιπο καθαρίζεται από τη φυσική απώλεια ή καθαριστικό, και δεν μπορούν να σκουπιστούν με νερό.

Αν βρεθεί οποιεσδήποτε τρύπες, τραχύς και κάψιμο, όχι χωρίς άμεση επισκευή, παρακαλώ επαγγελματική απόδοση. Τα έπιπλα που δεν πρόκειται να αποθηκεύσει φινιρισμένου δέρματος θα σκάσει κάτω από τον ήλιο, γεγονός που θα προκαλέσει το δέρμα να είναι ξηρά και ξεθωριασμένα.

Η επιφάνεια του Άριστο δέρμα δεν μπορεί να αποφύγει το πρόστιμο σημάδια, τα οποία μπορεί να μειωθεί με τη θερμοκρασία του σώματος και το λίπος. Το δέρμα θα είναι βουτηγμένος μέσα στη βροχή, και το νερό θα πρέπει να λήψη φαρυγγικού εκκρίματος υποβλήθηκε και να στεγνώσει σε ένα δροσερό και δροσερό μέρος. Ξηρά ή καεί στον ήλιο.

Πριν από τη χρήση του συντήρηση δέρματος, λίγα εξετάστηκαν στο κάτω μέρος του την δερμάτινη τσάντα ή στη δυσδιάκριτη θέση στο εσωτερικό, και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα δερμάτινα είδη χωρίς αμφιβολία. Κατά λάθος επίθεση δέρμα ρυτίδες, να χρησιμοποιήσετε σίδερο Ορισμός θερμοκρασίας και μάλλινο πανί σιδερώματος.