Μεγάλη πτυσσόμενη τσάντα μεσημεριανού φαγητού για ενήλικες

Μεγάλη πτυσσόμενη τσάντα μεσημεριανού φαγητού για ενήλικες

Εισαγωγή: Αυτός ο μεγάλος πτυσσόμενος τσάντας μεσημεριανού φαγητού για ενήλικες χρησιμοποιεί ένα φιλικό προς το περιβάλλον αφρό PE με εξαιρετική αντοχή και υπερ-ελαστικότητα και αδιάβροχο PVC. Μπορεί να μονωθεί για περίπου πέντε ώρες με μοναδική κοπή ακριβείας. Έχει επίσης ψυχρού αποτελέσματος. Το πακέτο μόνωσης ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Αυτός ο μεγάλος πτυσσόμενος τσάντας για φαγητό για ενήλικες χρησιμοποιεί ένα φιλικό προς το περιβάλλον αφρό PE με εξαιρετικά εφελκυσμό και υπερ-ελαστικότητα και αδιάβροχο PVC. Μπορεί να μονωθεί για περίπου πέντε ώρες με μοναδική κοπή ακριβείας. Έχει επίσης ψυχρού αποτελέσματος.

Το πακέτο μόνωσης είναι απλό και κομψό. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά και δεν παραμορφώνονται για μακροχρόνια χρήση. Έχει μια άνετη χειρολαβή και μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί. Η κύρια τσάντα μεγάλης χωρητικότητας είναι αρκετή για να κρατάει το φαγητό που χρειάζεστε. Μπορεί να είναι μια καθημερινή τσάντα για μεσημεριανό γεύμα, μια εξωτερική τσάντα για πικνίκ μπάρμπεκιου ή μια τσάντα ψυγείου για γεύματα που μπορεί να κρατήσει παγωμένα τρόφιμα, φρέσκα κέικ, φρέσκα μπριζόλα κ.ο.κ.

Βασικές πληροφορίες της μεγάλης τσάντας για φαγητό με πτυσσόμενα φαγητά για ενήλικες:

1.) Εμπορικό όνομα: JIOU / OEM

2.) Χρήση: Για φαγητό, φρούτα, ποτό

3.) MOQ: 2000pcs ανά χρώμα

4.) Υλικό: 600D με επίστρωση pvc + αφρός 2MM PE + αδιάβροχο PVC

5.) Λειτουργία: Κρατήστε τα φρέσκα τρόφιμα και φρούτα και κρατήστε το κρύο ποτό

6.) Διάρκεια πληρωμής: T / T ή L / C στην όραση.

Χαρακτηριστικά:

Ο αφρός και το PVC που επεξεργάζονται με ειδική διαδικασία είναι άνετα και φιλικά προς το περιβάλλον και μπορούν να είναι αποτελεσματικά αδιάβροχα, μηδενικά και ανθεκτικά στις κηλίδες.

Η εσωτερική χρήση του φιλμ φιλικού προς το περιβάλλον φύλλου αλουμινίου που είναι πιστοποιημένο από την SGS, μπορεί να έρθει σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα και είναι αβλαβές για το ανθρώπινο σώμα.

Έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση και συντήρηση των τροφίμων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φρέσκια αποθήκευση ιατρικών ειδών οικιακής χρήσης.

Hot Tags: Κίνα μεγάλη τσάντα φαγητού μεσημεριανό φαγητό για τους ενήλικες προμηθευτές, μεγάλη πτυσσόμενη τσάντα μεσημεριανό φαγητό για τους κατασκευαστές ενηλίκων,

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει