Μονωμένη τσάντα γεύματος με αποσπώμενο λουράκι ώμου

Μονωμένη τσάντα γεύματος με αποσπώμενο λουράκι ώμου

Εισαγωγή: Αυτή η μονωμένη τσάντα για μεσημεριανό γεύμα με αποσπώμενο ιμάντα ώμου μπορεί να διατηρήσει έως 6 ώρες συντήρησης θερμότητας και να τη διατηρήσει κρύα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με αυτό, μπορείτε να απολαύσετε παγωμένα ποτά και μπύρα ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτή η τσάντα μόνωσης ζώνης ώμου αποτελείται από ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Αυτή η απομονωμένη τσάντα για μεσημεριανό γεύμα με αποσπώμενο ιμάντα ώμου μπορεί να διατηρήσει έως και 6 ώρες συντήρησης θερμότητας και να τη διατηρήσει κρύα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με αυτό, μπορείτε να απολαύσετε παγωμένα ποτά και μπύρα ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτή η τσάντα μόνωσης για ζώνες ώμου είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο και ανθεκτικό σε λάδι, που λύνει το πρόβλημα του μεσημεριανού γεύματος για τους εργάτες και τους φοιτητές, ώστε να απολαμβάνουν ατμό, νόστιμα και καθαρά γεύματα στην επιχείρηση και το σχολείο.

Βασικές πληροφορίες της μονωμένης τσάντας με με αποσπώμενο ιμάντα ώμου:

1.) Υλικό τσαντών: πολυεστέρας 600x300D + αφρός PE + φύλλο αλουμινίου

2.) Μέγεθος τσαντών: 20x20x20cm Ή όπως απαιτείται

3.) Παραγγελία Ποσότητα: 2000pcs ανά χρώμα

4.) Χρώμα υφάσματος: Οποιοδήποτε χρώμα θέλετε

5.) Λιμάνι FOB: Σαγκάη

6.) Σχεδιασμός: ως απαίτηση σας

Χαρακτηριστικό:

Την προστασία του περιβάλλοντος

Σε σύγκριση με τις πλαστικές σακούλες μίας χρήσης, οι μονωμένοι σάκοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν επανειλημμένα, κάτι που είναι καλό για την προστασία του περιβάλλοντος.

Φορητός

Σε σύγκριση με το βαρύ και ογκώδες παραδοσιακό σίδερο μόνωσης, η σύγχρονη τσάντα για μεσημεριανό γεύμα είναι ελαφριά και συμπαγής

Λειτουργία:

Έχει ένα καλό αποτέλεσμα μόνωσης, το οποίο σας κάνει να τρώτε ζεστό και φρέσκο φαγητό μετά από πολύ καιρό.

Οδηγίες φροντίδας:

1. Τα τρόφιμα που παραμένουν στο εσωτερικό του σάκου μόνωσης είναι επιρρεπή σε κακή οσμή, επομένως η συσκευασία μόνωσης πρέπει να καθαρίζεται τακτικά.

2. Καθαρίστε και σκουπίστε το με μια μαλακή πετσέτα ή σφουγγάρι που βυθίζεται σε ζεστό νερό ή ουδέτερο απορρυπαντικό.

3. Αφού χρησιμοποιήσετε το απορρυπαντικό, πρέπει να καθαριστεί με νερό και στη συνέχεια να στεγνώσει με στεγνό πανί.

4. Πρέπει πάντα να αφαιρέσετε τη σκόνη στο επάνω μέρος της συσκευασίας μόνωσης για να αποφύγετε να επηρεάσετε το αισθητικό αποτέλεσμα.

Σημείωση: Κατά τον καθαρισμό του πακέτου μόνωσης, μην ρίχνετε απευθείας νερό στο ντουλάπι ή στο εσωτερικό του ντουλαπιού για να αποφύγετε την τεχνητή ζημιά στη μόνωση.

Hot Tags: Κίνα μονωμένη τσάντα για μεσημεριανό γεύμα με αποσπώμενους προμηθευτές ιμάντα ώμου, μονωμένη τσάντα για μεσημεριανό γεύμα με αποσπώμενους κατασκευαστές ιμάντων ώμου, μονωμένη τσάντα για μεσημεριανό γεύμα με αποσπώμενο εργοστάσιο

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει