Τι είδους τσάντα ώμου είναι καλό

- Mar 08, 2018-

1 πακέτο υπολογιστή προσαρμοσμένο διπλή ώμο να εξετάσουμε το ύφασμα, ένα καλό διπλό ώμου τσάντα υπολογιστή για να χρησιμοποιήσετε καλό ύφασμα. Υπάρχουν πολλά είδη του υφάσματος που χρησιμοποιείται στο διπλό τσάντα στον ώμο, όπως συνθετικό δέρμα, PU, δέρμα, ύφασμα και ούτω καθεξής. Το ύφασμα είναι πιο κοινή και η ποιότητα του δέρματος είναι καλύτερη. Σε γενικές γραμμές, το ύφασμα απευθείας καθορίζει την ποιότητα του πακέτου υπολογιστή διπλής ώμου, και θέλει να προσαρμόσετε μια καλή διπλή τσάντα ώμου. Φυσικά, θα πρέπει να επιλεγεί υφάσματα υψηλής ποιότητας.

2, για να προσαρμόσετε το πακέτο υπολογιστή διπλής ώμου για να δείτε τη διαδικασία, τη διαδικασία παραγωγής του πακέτου υπολογιστή καλό διπλό ώμου είναι συνήθως πιο πολύπλοκη. Εάν υπάρχει πολλή ωρίμανση διακόσμηση στον υπολογιστή τσάντα ώμου ή πολλές τσάντες εντός και εκτός, αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία παραγωγής είναι πιο περίπλοκη. Θα χρειαστούν πολύ χρόνο για την παραγωγή, και το κόστος παραγωγής θα είναι σχετικά υψηλή. Ωστόσο, η διαδικασία παραγωγής του η διπλή τσάντα ώμου είναι σύνθετη και σχετικά υψηλό και ο βαθμός είναι αρκετά υψηλή.

3, προσαρμοσμένο διπλή ώμου υπολογιστή πακέτο να δείτε αξεσουάρ, καλό διπλό ώμου τσάντα υπολογιστή επιλογή του υλικού high-end εξαρτήματα. Κάθε σακίδιο έχει ορισμένα εξαρτήματα υλικού και τουλάχιστον ένα φερμουάρ. Εντάξει, οι ώμοι υπολογιστή τσάντες πρέπει να είναι καλά εξοπλισμένο με εξαρτήματα υλικού. Για το συνολικό αποτέλεσμα, τα εξαρτήματα κατεστραμμένο υλικό για τον υπολογιστή τσάντα ώμου του υφή είναι μια σοβαρή κατανάλωση. Από την άλλη πλευρά, με το ύφασμα, όπου δεν είναι καλό υλικό αφής;