Ποια είναι τα προβλήματα που πρέπει να δοθεί προσοχή στην επιλογή τσάντα μιας κυρίας

- Mar 08, 2018-

Στην τσάντα, το θηλυκό συμπατριώτες ποτέ πάρα πολύ, είτε πρόκειται για ένα ενιαίο τσάντα ώμου, σακίδιο, τσάντα ή άμαξα, ελπίζαμε ότι το τμήμα έχει διάφορες μορφές. Αν και η τσάντα είναι η τακτοποίηση των ρούχων, αλλά δεν είναι ένα εκατομμύριο, έτσι μια μεγαλύτερη τσάντα θα είναι μία επιλογή. Έτσι τι πρέπει να δώσουν προσοχή στην επιλογή τσάντα μιας κυρίας;

1. η μυρωδιά

Όταν διαλέγετε τσάντα μιας κυρίας, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στη μυρωδιά. Αν αισθάνεστε ότι η μυρωδιά της τσάντας είναι πολύ πικάντικο, στη συνέχεια την τσάντα σχεδόν βεβαίως θα είναι κατώτερης ποιότητας, επειδή η καλή τσάντα είναι γενικά άγευστη ή έχει ένα εξασθενημένο άρωμα.


Δύο. Υλικού

Το υλικό είναι επίσης ένα από τα προβλήματα που θα πρέπει να δοθεί προσοχή στην επιλογή τσάντες κυρίες. Γυαλάδα της επιφάνειας της καλής ποιότητας τσάντες και το υλικό είναι σχετικά παχύ και φωτεινά, και δεν υπάρχει καμία αγριάδα. Είναι επίσης λεία και λιπασμένη.


Τρεις. Κόλλα το κεφάλι

Τσάντα πλαστικό κεφάλι αποτελεί ένα μέρος δερμάτινο λουράκι ή τσάντα τομή κολλημένα, αυτό το site είναι γενικά σχετικά πυκνή, ώστε το συγκολλητικό υλικό συγκόλλησης θα επιλέξετε γενικά εισαγόμενα, κυρίως μικρές οσμή, χρώμα σαφής και πιο φιλικές, έτσι η επιλογή του Τσάντες Τσάντες πρέπει να δώσουν προσοχή στο κεφάλι μέρος από καουτσούκ.


Τέσσερα, μοντελοποίηση

Τσάντες κυρίες χρειάζονται προσοχή για την μοντελοποίηση του τσάντες. Μια καλής ποιότητας τσάντα κυρία είναι επίσης πλήρες και καλαίσθητο όταν αδειάσουν. Είναι πιο στερεοσκοπική από την κυρία τσάντα κακής ποιότητας.


Πέντε.

Το υλικό της τσάντας καθορίζει την ποιότητα του πακέτου άμεσα, έτσι ώστε η επιλογή της κυρίας τσάντα πρέπει να δοθεί προσοχή στο πρόβλημα του υλικού. Μια καλή γενική τσάντα υλικό μοιάζει αρκετά, αίσθημα λεπτό, παχύ, και λείο υλικό και η τσάντα διασταύρωση είναι σχετικά υπάκουο.