Τι είναι το ανδρικό Sling σακίδιο που χρησιμοποιούνται συνήθως

- Mar 08, 2018-

Τσάντες καθημερινής χρήσης, bangalor άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνότερα εργαλειοθήκη ένα, που είναι κυρίως η πρακτικότητα και την άνεση. Χρήση καθημερινή μονό ώμου τσάντα, μία τσάντα ώμου σε σχέση με τους άνδρες, ή αν είναι η επιλογή των υλικών για το στυλ του σχεδιασμού, είναι σχετικά μικρό, η παραγωγή υλικού ενιαία τσάντα ώμου ανδρικό χρησιμοποιούνται συνήθως σε ό, τι;


Άνδρες γενικά έχουν μια ενιαία τσάντα ώμου επιχειρήσεις και την αναψυχή αυτό δύο είδη στυλ, στυλ και παραγωγή μία τσάντα ώμου είναι το υλικό και το σχεδιασμό. Τι είναι το κοινό υλικό που ανδρών μονό ώμοs τσάντα; Υπάρχουν πολλά υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως για την παραγωγή του μία τσάντα ώμου ανδρικό, έχουμε περισσότερα κοινά υλικά όπως νάιλον, πολυεστέρα ύφασμα, μουσαμά, κλπ.? υπάρχουν πιο συχνά χρησιμοποιούμενα υλικά όπως δέρμα, δερμάτινα, τεχνητό δέρμα, δέρμα κλπ... Σε γενικές γραμμές, επαγγελματικό ανδρών bangalor χρησιμοποιούνται συνήθως υλικό είναι δερμάτινη και casual άνδρες γενικά θα επιλέξουν μία τσάντα ώμου ύφασμα υλικού.


Τσάντα υλικό συνήθως έχουν πανί, δέρμα, πλαστικό και μέταλλο, καθώς και των ανδρών υλικό ενιαίο τσάντα ώμου που χρησιμοποιείται συνήθως στο δέρμα και ύφασμα από αυτές τις δύο κατηγορίες. Θέλει να κάνει μια παρτίδα τσάντα υψηλής ποιότητας Ανδρικά, επιλογή του υλικού είναι σημαντικό, bangalor κάνοντας κατασκευαστές επιλογή είναι εξαιρετικά σημαντική.