Ποιες είναι οι συνήθεις αξεσουάρ για την τσάντα

- Mar 08, 2018-

1, επένδυση. Το ύφασμα χρησιμοποιείται συνήθως ως μια εσωτερική επένδυση σακίδιο, επίσης γνωστό για το υλικό ή το ύφασμα επένδυση, οι πιο συνηθισμένες ποικιλίες των πανί ύφασμα ζακάρ, ταφτάς, μετάξι Shu Mei, αδιάβροχα παιδικά γάντια, τουίλ, δέρμα ροδακινί, το ζακάρ ύφασμα με περισσότερο από.

2, γραμμή. Η γραμμή περιλαμβάνει γενικά νάιλον και Poly γραμμή, νάιλον γραμμή αναφέρεται σε υφή μεσινέζας, υπάρχουν πολλές προδιαγραφές, συνήθως χρησιμοποιείται όταν ράψιμο, και Poly γραμμή μοιάζει με πολλά μικρά γούνα, παρόμοια με βαμβακερό νήμα, συνήθως χρησιμοποιούνται για δέσιμο.

3. η κορδέλα. Η κορδέλα είναι γενικά χωρίζεται σε δύο είδη, νάιλον και Poly. Νάιλον έχει καλή ποιότητα και μαλακή λαβή, αλλά το κόστος είναι σχετικά υψηλό. Συνήθως χρησιμοποιείται μόνο high-end σακίδιο. Ιμάντες Poly της είναι αρκετά κοινό, και οι περισσότεροι επινώτιους είναι υφασμένα με πολυ κορδέλες.

4, φερμουάρ. Το φερμουάρ είναι ένα συνδέοντας κομμάτι που κρατά μαζί τα άρθρα ή να διαχωρίζεται με συνεχή αλυσίδα των δοντιών. Το διάσημο φερμουάρ έχουν YKK και YBS και high-end σακίδια συνήθως χρησιμοποιούν YKK φερμουάρ. Ένα πακέτο από καλός και κακός και το φερμουάρ είναι πολύ μεγάλο, αν όχι την ποιότητα του φερμουάρ, το σακίδιο θα χρησιμοποιήσει πολύ ενοχλητικός.

5, πόρπη. Το σακίδιο χωρίζεται γενικά σε αγκράφα αγκράφα (που ονομάζεται βίδας πλευρά), ημέρα πόρπη, πόρπη Σκάλα, γάντζο αγκράφα, σχοινί αγκράφα και το άλλο είναι μια πόρπη ειδικού σκοπού.

6, αφρός σφουγγάρι. Με το σακίδιο, τον κύριο ρόλο του αφρού, κοινή βαμβάκι PU, PE βαμβάκι. PU σφουγγάρι είναι ένα σφουγγάρι που λέμε συχνά. Είναι πολλές τρύπες. Είναι μαλακό και απαλό. Είναι συνήθως χρησιμοποιείται στη θέση όπου το σώμα είναι κοντά στο χρήστη. PE αφρό είναι ένα πλαστικό αφρώδες υλικό, με πολλές μικρές φυσαλίδες στη μέση. Μπορεί να κρατήσει ένα ορισμένο σχήμα, γενικά χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει το σχήμα του σακίδιο.