Τα τέσσερα βασικά σημεία που πρέπει να κυριαρχήσει στην αγορά τσάντες

- Mar 08, 2018-

Αγοράστε μια τσάντα να ξεγελάσουν, κοιτάξτε μέσα στο εμπορικό κέντρο όλων των ειδών τσάντες και θαμπωμένος άτομα, αν απλά κοιτάξουμε ή ακούστε τον οδηγό της ιστορίας, είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε ανάλογα με τις δικές τους καλή τσάντα.


Τρικ ένα: επιλογή θα πρέπει να επικεντρωθεί σε λεπτομέρειες

Γενικά γνωστός κατασκευαστής των σάκων, πάνω από τη βελόνα και η γραμμή είναι τακτοποιημένη και λεπτή, περικοπή είναι σε θέση, την επιφάνεια και το ενδιάμεσο φύλλο δεν είναι γενικά χωρίς τρύπες ράμμα, ιμάντες που συνδέονται με τον έξω κόσμο θα είναι σχετικά ισχυρή? μεταλλικά εξαρτήματα επιχειρήσεις παρέχεται θα είναι σχετικά υψηλό, συμπεριλαμβανομένων το φερμουάρ και κουμπιά δεν είναι εύκολο να σβήνουν, πολλή αρίστης ποιότητας τσάντα θα τυλίξει επάνω την λαβή φερμουάρ με μια ειδική περίπτωση, αυτό δεν θα εύκολα να εκτεθεί στον αέρα.


Δύο τρικ: Κοιτάξτε το δέρμα και το υλικό

Σύμφωνα με την insiders, κατά τον προσδιορισμό του υλικού της τσάντας, μπορεί να πιεστεί για τα δάχτυλα. Η κοινή φυσικό δέρμα θα έχουν μια λεπτή υφή σύμφωνα με τον τύπο του αντίχειρα. Η καλύτερη στην τάξη, τόσο καλύτερα την ελαστικότητα και την πληρότητα του δέρματος. Ως ένα κοινό μοτίβο του κυματιστές διακανονισμού goatskin, παχύ και σχολαστική? κίτρινη δερμάτινη υφή πυκνό, ακανόνιστο στικτή ενδοπορικό διακανονισμού· από χοιρόδερμα επιφάνεια είναι τραχιά, το μοτίβο είναι συνήθως μια ομάδα τριών ενδοπορικό διανομής, μπορεί να είναι σκληρά στα μαλακά.  Εάν πρόκειται για μη - φυσικό δέρμα, δεν θα εμφανίζεται κατά τη διαδικασία πατώντας.


Τεχνογνωσία τριών: πουγκί ανάλογα με το ύψος του παίκτη

Παρά το γεγονός ότι το ευρύ μεγάλη τσάντα είναι δημοφιλής, αλλά πώς να επιλέξετε ανάλογα με το ύψος, αν η τσάντα είναι πάρα πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό, είναι πιθανό να αυτο-ήττα, να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.