Η σωστή μέθοδος πίσω από το σακίδιο:

- May 28, 2018-

Κατ ' αρχάς, να επιλέξουν ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο σακίδιο

Υπάρχουν πολλές μορφές των σακίδια στην αγορά και είναι ανάμεικτα. Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της πώλησης, πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν πολλά σακίδια που χρησιμοποιούνται συνήθως για να πουλήσουν επαγγελματική σακίδια. Εάν αγοράζετε ένα τέτοιο σακίδιο, δεν έχει σημασία εάν χάσεις χρήματα, αν αισθάνεστε άβολα να το χρησιμοποιήσει, ή να προκαλέσει ακόμα και τραυματισμό στην πλάτη, θα χάσετε. Επαγγελματικό σακίδιο (περισσότερο από ένα λίτρο θα έχουν δύο (ή σύνολο) κράμα ή άνθρακα πίσω πλάκα να στηρίξει ολόκληρο σακίδιο, αν κοιτάξετε το σακίδιο χωρίς τα δύο backplanes (ή του backplane είναι πολύ μαλακό), αυτό δεν είναι σίγουρα ένα επαγγελματικό σακίδιο.

Δεύτερον, ας το σακίδιο κοντά στην πλάτη σας

Κρατήστε το σακίδιό σας κοντά στην πλάτη σας καθώς ταξιδεύετε, που θα σας σώσει μεγαλύτερη προσπάθεια. Ένα καλό σακίδιο θα έχουν ένα σχέδιο απορροφητικό ιδρώτα στην πλάτη, έτσι δεν είναι φοβισμένος να προσκολλώνται στην πλάτη της το σακίδιο του.

Τρίτον, σφίξτε τα λουριά

Δώστε προσοχή στο σφίξιμο όλα τα ιμάντες ώμου και μέσης τσέπες πριν και κατά τη διάρκεια του Μαρτίου για να αποτρέψετε την ανακίνηση γύρω από το σακίδιο. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέτρο για τη μείωση σωματική άσκηση. Καλό σακίδιο, όταν σας Σφίξτε όλες οι ιμάντες, μπορείτε να εκτελέσετε γρήγορα με το σακίδιό σας. Τακτική σακίδιο δεν είναι η περίπτωση.