Σακίδιο από τέσσερις προτάσεις για την επιλογή και την αγορά Αθλητισμός και αναψυχή

- Mar 08, 2018-

Άθληση και αναψυχή σακίδιο είναι ένας από ο απαραίτητος εξοπλισμός για υπαίθριες δραστηριότητες. Βρίσκεται κυρίως στα σπορ και αναψυχής σακίδιο ικανότητα, η οποία είναι πολύ κατάλληλο για βραχυπρόθεσμα ταξίδια, δεν είναι μόνο μεγάλη χωρητικότητα, αλλά επίσης καμία επιβάρυνση. Τι περισσότερο, υπαίθρια αναψυχή σακίδια να απελευθερώσει τα χέρια, και να απολαύσετε την ευχαρίστηση του ταξιδιού πιο άνετα. Όταν επιλέγετε να αγοράσετε τσάντες, μάθετε από τις τέσσερις προτάσεις του επιλέγουν και αγοράζουν σακίδιο σπορ αναψυχής.


1. σπορ αναψυχής επινώτιους ικανότητα

Όταν επιλέγετε ένα σακίδιο αθλητισμού και αναψυχής, προτείνεται ότι η ικανότητα των σπορ αναψυχής σακίδιο θα πρέπει να επιλεγεί ανάλογα με το χρόνο εξερχόμενες και την ποσότητα των ειδών φόρτωσης. Εάν δεν υπάρχει καμία κατάθεση σε τρεις ημέρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τσάντες που δεν θα αναρτώνται ή λιγότερο. Εάν περισσότερες από τρεις ημέρες, θα πρέπει να προσπαθήσετε να επιλέξετε περισσότερα υπαίθρια αθλήματα σακίδια.


Δύο. Είδη σπορ αναψυχής επινώτιους

Όταν επιλέγετε ένα σακίδιο αθλητισμού και αναψυχής, προτείνεται ότι το είδος του σακίδιο θα πρέπει να επιλεγεί ανάλογα με τον τρόπο του αθλητισμού και της χρήσης του σακίδιο. Εάν είστε μια υπαίθρια αναρρίχηση αθλητικών σακίδιο, συνήθως δεν επιλέξετε ένα σακίδιο που είναι δύσκολο να υποστηριχθεί. Εκτός αυτού, αθλήματα αναψυχής Backpackers θα έχουν περισσότερη εξωτερική κρεμώντας σημεία, ώστε να είναι βολικό για κρέμασμα εξοπλισμός αναρρίχησης βράχου.  Αν το camping σπορ αναψυχής σακίδιο, μπορούν να επιλέξουν την τσάντα μεγάλης χωρητικότητας ορειβασίας αδιάβροχα και ανθεκτικά στη φθορά.


Τρεις. Το σύστημα σακίδιο του αθλητισμού και αναψυχής

Όταν επιλέγετε ένα σακίδιο αθλητισμού και αναψυχής, προτείνεται ότι το μέγεθος του συστήματος θα πρέπει να επιλεγεί ανάλογα με τη δομή του σώματος. Το σακίδιο σύστημα είναι ένα από τα βασικά σημεία που πρέπει να δοθεί προσοχή κατά την επιλογή σακίδια σπορ. Σχετίζεται με την άνεση του υπαίθρια ταξίδια, και δεν θα βλάψει τη μέση, σπονδυλική στήλη και άλλα μέρη όταν γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Τέσσερις. Υλικά για αθλήματα αναψυχής επινώτιους

Το υλικό από το σακίδιο σπορ αναψυχής καθορίζεται άμεσα από την ποιότητα των το σακίδιο, έτσι η επιλογή του υλικού του σακίδιο δεν πρέπει να αγνοηθεί, όταν επιλέγουν το σακίδιο του αθλητισμού και αναψυχής. Σπορ και αναψυχή σακίδια χρησιμοποιούνται συνήθως για τις υπαίθριες δραστηριότητες. Ως εκ τούτου, αθλήματα και αναψυχή σακίδια πρέπει να έχουν ισχυρή αδιάβροχη, στερεά και ανθεκτικά στη φθορά, υψηλή θερμοκρασία και χαμηλή κρύο και αέρα επιβαρύνουν το σύστημα και ούτω καθεξής.