Μικρή πεδιάδα μαύρη Fanny Pack

Μικρή πεδιάδα μαύρη Fanny Pack

Εισαγωγή: Όταν βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι, ποδηλασία, υπαίθρια αθλήματα ή ψώνια, μεγάλα σακίδια θα προκαλούν πάντα ταλαιπωρία. Αλλά χωρίς μια τσάντα, το πορτοφόλι σας, το κινητό σας τηλέφωνο, η ταυτότητα κ.λπ. δεν θα έχει πουθενά να βάλει. Έτσι χρειάζεστε αυτό το ασφαλές, ελαφρύ και φορητό μικρό απλό μαύρο πακέτο φρένων ....
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Όταν βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι, ποδηλασία, υπαίθρια αθλήματα ή ψώνια, μεγάλα σακίδια θα προκαλούν πάντα ταλαιπωρία. Αλλά χωρίς μια τσάντα, το πορτοφόλι σας, το κινητό σας τηλέφωνο, η ταυτότητα κ.λπ. δεν θα έχει πουθενά να βάλει. Έτσι χρειάζεστε αυτό το ασφαλές, ελαφρύ και φορητό μικρό απλό μαύρο πακέτο φαντασίας.

Μπορεί να στερεωθεί στη μέση μιας τσάντας. Η ένταση του ήχου είναι μικρή και το σχήμα του πακέτου του φαναριού αλλάζει με τις λειτουργικές απαιτήσεις της τσάντας μέσης. Η πολυεπίπεδη σχεδίαση σας επιτρέπει να φορτώσετε το τηλέφωνο, τα έγγραφα, τα κλειδιά κλπ. Σε διαφορετικές τσέπες διαμερίσματος χωρίς να γρατσουνίζετε ο ένας τον άλλο. Έχει πρακτική απόδοση και μειώνει την πίεση του ώμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ταξίδια ή καθημερινή ζωή.

Βασικές πληροφορίες για το μικρό απλό μαύρο πακέτο φαντασίας:

1.) Υλικό τσαντών: Μαύρος πολυεστέρας 840D με επίστρωση από PVC

2.) Μέγεθος τσαντών: 33x11x14cm

3.) MOQ: 1000pcs ανά χρώμα

4.) Χρώμα: Μπορούμε να διαπραγματευτούμε πριν από τις παραγγελίες

5.) Προθεσμία πληρωμής: Μπορεί να διαπραγματευτεί

6.) Πληροφορίες συσκευασίας: Κυματοειδές κουτί με πολυ-σακούλα

Χαρακτηριστικά:

Το υλικό πολυεστέρα και η επίστρωση από PVC έχουν την επίδραση της αντοχής στην τριβή, της αντοχής στην πίεση και της αδιάβροχης προστασίας, τα οποία μπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά το περιεχόμενο της τσάντας.

Η χρήση ελαφρών υλικών σάς επιτρέπει να αισθάνεστε ευέλικτα στις κινήσεις σας, ανεξάρτητα από τις τσέπες σας.

Τα πολλαπλά στρώματα μεσοπάτωμα σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε μια ποικιλία από μικρά αντικείμενα που πρέπει να μεταφέρετε μαζί σας.

Το κομψό κεφάλι φερμουάρ είναι ανθεκτικό και εύκολο στη λαβή.

Το σχέδιο snap-on είναι ελαφρύ και ταιριάζει στη μέση του ανθρώπινου σώματος.

Hot Tags: Κίνα μικρό απλό μαύρο προμηθευτές πακέτο fanny, μικρό απλό μαύρο κατασκευαστές πακέτο fanny, μικρό απλό μαύρο fanny πακέτο εργοστάσιο

Εξεταστική

You Might Also Like