Αδιάβροχο με μόνωση ψύκτη τσάντα για κάμπινγκ

Αδιάβροχο με μόνωση ψύκτη τσάντα για κάμπινγκ

Εισαγωγή: Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά θερμοκοιτίδα, αυτό αδιάβροχο μονωμένα ψύκτη τσάντα για κατασκήνωση είναι ελαφρύ σε βάρος, εύκολο να μεταφέρουν, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διατήρηση κρύο και ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών, ώστε να είναι πιο δημοφιλής. Αυτή η τσάντα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά. Είναι κατάλληλο...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά θερμοκοιτίδα, αυτό αδιάβροχο μονωμένα ψύκτη τσάντα για κατασκήνωση είναι ελαφρύ σε βάρος, εύκολο να μεταφέρουν, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διατήρηση κρύο και ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών, ώστε να είναι πιο δημοφιλής.

Αυτή η τσάντα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά. Είναι κατάλληλο για οδήγηση, εξορμήσεις διακοπές και πικ-νικ οικογένεια. Η επίδρασή του κρύου-κρατώντας σας επιτρέπει να μεταφέρετε παγωμένο ποτά, αναψυκτικά, κλπ. στο αυτοκίνητο και σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς να χρειάζεται να υπομείνει ζεστά ροφήματα.

Αυτή η τσάντα μόνωση είναι κομψά. Η τσάντα είναι εύκολος να καθαρίσει, πτυσσόμενα και εύκολη αποθήκευση. Είναι αδιάβροχο, έτσι ώστε δεν θα επηρεάσει τη χρήση ακόμη και τις βροχερές ημέρες. Είναι ένας μούστος για ζωή, ταξίδια και αναψυχή.

Βασικές πληροφορίες αδιάβροχο μόνωση ψύκτη τσάντα για κάμπινγκ:

(1.) στοιχείο όνομα: ψυγείο τσάντα

(2.) υλικό: 420 D πολυεστέρα + 2 mm PE αφρού + αλουμινόχαρτο

(3.) πόρπες: υψηλής ποιότητας πλαστικά κουμπώματα

(4.) πλέγματος: 3.8 PP Webbing

5.) μέγεθος τσαντών: 24 * 16 * 19 cm

6.) MOQ:1000pcs ανά χρώμα

7.) για την μικρή ποσότητα μπορεί να διαπραγματευτεί.

8.) εργοστάσιο θάλασσα λιμάνι: Σανγκάη

(9.) υποστήριξης OEM ή ODM

Πλεονεκτήματα:

Αυτό ψύκτη τσάντα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, αποταμιεύσειs πολύ από πλαστικές σακούλες, περιβαλλοντική προστασία και καμία ρύπανση;

Πρόκειται για καθαρό και υγιεινό. Η ίδια η μόνωση τσάντα είναι αδιάβροχο και λάδι απόδειξη, και τα υλικά είναι όλα φιλικά υλικά και μπορούν να καθαριστούν?

Η επίδραση της συντήρησης θερμότητας είναι καλό. Όταν ληφθεί το φαγητό, αυτό εξακολουθεί να είναι στον ατμό, και το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί από το χρώμα και τη γεύση των τροφίμων?

Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λάβει-out από εστιατόρια, και μπορεί επίσης να εκτυπώσετε εξατομικευμένα συνθήματα για το λάβει-out για την ενίσχυση της δημοτικότητας.

Hot Tags: Κίνα αδιάβροχος με μόνωση ψύκτη τσάντα για στρατοπεδεύοντας προμηθευτές, αδιάβροχο μονωμένα ψύκτη τσάντα για κάμπινγκ κατασκευαστές, αδιάβροχο μονωμένα ψύκτη τσάντα για κάμπινγκ εργοστάσιο

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει