Μαλακό διαρροή απόδειξη ψύκτη τσάντα για τα παιδιά

Μαλακό διαρροή απόδειξη ψύκτη τσάντα για τα παιδιά

Εισαγωγή: Το μαλακό διαρροή απόδειξη ψύκτη τσάντα σχεδιάζεται για τα παιδιά. Είναι μικρό σε μέγεθος και κατάλληλα για παιδιά. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι ελαφρύ και άνετο, και η λαβή δεν θα βλάψει το χέρι σας. Είναι σκόνη και το νερό ανθεκτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο βροχερό καιρό. Η διατήρηση θερμότητας...
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Αυτό το μαλακό διαρροή απόδειξη ψύκτη τσάντα σχεδιάζεται για τα παιδιά. Είναι μικρό σε μέγεθος και κατάλληλα για παιδιά. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι ελαφρύ και άνετο, και η λαβή δεν θα βλάψει το χέρι σας. Είναι σκόνη και το νερό ανθεκτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο βροχερό καιρό. Η επίδραση της συντήρησης θερμότητας είναι καλό, και το παιδί μπορούν να απολαύσουν ζεστά γεύματα το μεσημέρι.

Η κομψή σχεδίαση είναι περισσότερο ευθυγραμμισμένη με την αισθητική του παιδιού. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς παραμόρφωση και μπορούν να πλυθούν επανειλημμένως. Αυτή η τσάντα μόνωση είναι τόσο πρακτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Επιτρέπει στα παιδιά να απολαύσουν φρέσκα τρόφιμα ανά πάσα στιγμή διατηρώντας την υγεία και την ευεξία.

Βασικές πληροφορίες από μαλακό διαρροή απόδειξη ψύκτη τσάντα για τα παιδιά:

(1.) τσάντα υλικό: Πολυεστέρας 600x300D + PE αφρού + Foil αλουμινίου

(2.) μέγεθος: 20x20x20cm τσάντα ή ως απαίτηση σας

(3.) ποσότητα διαταγής: 2000pcs ανά χρώμα

(4.) χρώμα υφάσματος: οποιοδήποτε χρώμα που σας αρέσει

5.) FOB λιμάνι: Σανγκάη

6.) μελέτη: προσαρμογή

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Το προϊόν μόνωση στρώμα είναι αφρός PE + φύλλο αλουμινίου, που μπορούν να παρέχουν καλή θερμική μόνωση αποτέλεσμα·

Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι εξαιρετικά ανθεκτική 600 ντενιέ πολυεστέρα, με διπλή ραφή σημείου πίεσης, ισχυρή αγκράφα και φερμουάρ SBS, η οποία έχει καλή σφράγιση?

Έχει άριστη αντίσταση αντίκτυπου και έχει μια καλή προστασία για τα τρόφιμα στην τσάντα?

Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι βαθμός τροφίμων, η οποία είναι μη τοξικά και άγευστο και δεν θα επηρεάσει την υγεία σας?

Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα σχέδια, μοτίβα και περισσότερο για μπορείτε.

Hot Tags: Κίνα μαλακό διαρροή απόδειξη ψύκτη τσάντα για τα παιδιά τους προμηθευτές, μαλακό διαρροή απόδειξη ψύκτη τσάντα για τα παιδιά τους κατασκευαστές, μαλακό διαρροή απόδειξη ψύκτη τσάντα για παιδιά εργοστάσιο

Εξεταστική

You Might Also Like