Πολυλειτουργική τσάντα ψυγείου για κατεψυγμένα τρόφιμα

Πολυλειτουργική τσάντα ψυγείου για κατεψυγμένα τρόφιμα

Εισαγωγή: Οι πολυλειτουργικές τσάντες ψυγείου για κατεψυγμένα τρόφιμα είναι ισχυρές όσον αφορά το χρόνο συγκράτησης, την αντίσταση στην κρούση και τη διάρκεια ζωής. Αποτελούν απαραίτητη συσκευή για τη μεταφορά χαμηλών θερμοκρασιών και είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που αξίζουν να στηριχτούν. Αυτή η τσάντα χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας ...
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Οι πολυλειτουργικές τσάντες ψυγείων για κατεψυγμένα τρόφιμα είναι ισχυρές όσον αφορά το χρόνο κράτησης, την αντίσταση στην κρούση και τη διάρκεια ζωής. Αποτελούν απαραίτητη συσκευή για τη μεταφορά χαμηλών θερμοκρασιών και είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που αξίζουν να στηριχτούν. Αυτή η τσάντα χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας μόνωση υλικά, και έχει τη λειτουργία της διατηρώντας κρύο και ζεστό. Το ενσωματωμένο φύλλο αλουμινίου μπορεί να έρθει σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα. Ως εκ τούτου, είναι υγιές και μη τοξικό για το ανθρώπινο σώμα.

Οι μονωμένες σακούλες μας διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη. Οι μεγάλες και μεσαίες θερμικές σακούλες σχεδιάζονται για τη μεταφορά μοτοσικλετών, ποδηλάτων και αυτοκινήτων. Άλλα αντικείμενα έχουν σχεδιαστεί με casual τσάντες αγορών. Οι μονωμένες σακούλες μας κινούνται προς μια πιο επαγγελματική κατεύθυνση και είναι όλο και περισσότερο σε θέση να φέρνουν προσιτές υπηρεσίες στη ζωή των ανθρώπων.

Βασικές πληροφορίες για πολυλειτουργική τσάντα ψυγείου για κατεψυγμένα τρόφιμα:

1.) Όνομα στοιχείου: Τσάντα ψυγείου

2.) Υλικό: 420D πολυεστέρα + 2mm αφρός PE + φύλλο αλουμινίου

3.) Πόρπες: υψηλής ποιότητας πλαστικές πόρπες

4.) Πλέγμα: 3,8 ΡΡ Πλέγμα

5.) Μέγεθος τσαντών: 24 * 16 * 19cm

6.) MOQ: 1000pcs ανά χρώμα

7.) Για μικρές ποσότητες, μπορεί να διαπραγματευτεί.

8.) Εργοστάσιο θαλάσσιο λιμάνι: Σαγκάη

9.) Υποστήριξη OEM ή ODM

Χαρακτηριστικά:

1. Αυτή η τσάντα μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τα τρόφιμα μέσα, να κρατήσει το φαγητό ζεστό ή κρύο, και να το κρατήσει φρέσκο.

2. Το υλικό είναι εύκαμπτο και μπορεί να μειώσει τη ζημιά του προϊόντος που προκαλείται από σύγκρουση.

3. Αυτή η τσάντα είναι ελαφριά και άνετη και μπορεί να μεταφερθεί ξεχωριστά.

4. Ο κομψός σχεδιασμός το καθιστά δημοφιλές στους ανθρώπους.

5. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς παραμόρφωση και είναι πολύ ανθεκτικό.

6. Η εμφάνισή του είναι ανθεκτική στη σκόνη, αντιστατική και ανθεκτική στις γρατζουνιές.

7. Αυτή η τσάντα είναι αδιάβροχη και αναπνεύσιμη και μπορεί να πλένεται επανειλημμένα. Έτσι μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη βακτηρίων, η οποία είναι υγιής και ασφαλής.

Hot Tags: Κίνα πολυλειτουργική τσάντα ψυγείο για τους προμηθευτές κατεψυγμένων τροφίμων, πολυλειτουργική τσάντα ψυγείο για τους κατασκευαστές κατεψυγμένων τροφίμων, πολυλειτουργική τσάντα ψυγείο για το εργοστάσιο κατεψυγμένων τροφίμων

Εξεταστική

You Might Also Like