Μεγάλη μόνωση τσάντα Cooler Lunch Proof

Μεγάλη μόνωση τσάντα Cooler Lunch Proof

Εισαγωγή: Αυτή είναι μια τσάντα για υπαίθρια πικνίκ ή καθημερινή χρήση που κρατά μια ποικιλία από τρόφιμα και διατηρεί τη θερμοκρασία και τη φρεσκάδα του φαγητού. Μπορεί να κρατήσει κρύο / κατακράτηση θερμότητας. Το μονωτικό στρώμα αυτού του σάκου παρέχει καλό αποτέλεσμα θερμικής μόνωσης για εξαιρετικά παχύ μονωτικό βαμβάκι. Το...
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Αυτή είναι μια τσάντα για υπαίθρια πικνίκ ή καθημερινή χρήση που περιέχει μια ποικιλία από τρόφιμα και διατηρεί τη θερμοκρασία και τη φρεσκάδα του φαγητού. Μπορεί να κρατήσει κρύο / κατακράτηση θερμότητας. Το μονωτικό στρώμα αυτού του σάκου παρέχει καλό αποτέλεσμα θερμικής μόνωσης για εξαιρετικά παχύ μονωτικό βαμβάκι. Μπορεί να διπλωθεί για εύκολη μεταφορά.

Αυτή η μεγάλη τσάντα ψυγείου για μεσημεριανό στεγανό στεγανό έχει μια φορητή, ελαφριά και μοντέρνα σχεδίαση, η οποία μπορεί να κρατήσει φρέσκα τα τρόφιμα και να διατηρηθεί φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να απολαύσει φρέσκο φαγητό ανά πάσα στιγμή, εξασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την υγιεινή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιδιά να μεταφέρουν γεύμα και σνακ στο σχολείο.

Βασικές πληροφορίες για Μεγάλες μόνωση με διαρροή Proof lunch Cooler Bag:

1.) Εμπορικό όνομα: JIOU / OEM

2.) Χρήση: Για φαγητό, φρούτα, ποτό

3.) MOQ: 2000pcs ανά χρώμα

4.) Υλικό: 600D με επίστρωση pvc + αφρός 2MM PE + PVC waterfroof

5.) Λειτουργία: Διατηρήστε φρέσκα τρόφιμα και φρούτα και διατηρήστε το ποτό κρύο

6.) Διάρκεια πληρωμής: T / T ή L / C στην όραση.

Χαρακτηριστικά:

1. Κρατήστε ζεστό και κρατήστε το κρύο:

Η θερμομόνωση είναι η πιο βασική λειτουργία του πακέτου μόνωσης. Πρόκειται για μια ειδική περίπτωση με βραχυπρόθεσμη μόνωση, η οποία μπορεί να κρατήσει ψυχρή / θερμική συντήρηση. Το στρώμα μόνωσης μπορεί να προσφέρει καλό αποτέλεσμα θερμομόνωσης.

2. Ανθεκτικό:

Δεν είναι εύκολο να σπάσει όταν πιέζεται ή προσκρούει, και δεν αφήνει γρατζουνιές, που έχει ανώτερη αντίσταση στην κρούση

3. Σφραγίδα:

Η εξαιρετική σφράγιση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη μακροπρόθεσμη διατήρηση της μνήμης.

4. Διατήρηση:

Το πακέτο μόνωσης υψηλής ποιότητας είναι 200 φορές χαμηλότερο από τη διαπερατότητα υγρασίας παρόμοιων προϊόντων και μπορεί να κρατήσει τα πράγματα νωπά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

5. Προστασία του περιβάλλοντος:

Τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά για τρόφιμα είναι μη τοξικά, άγευστα, ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και ανθεκτικά στον αποχρωματισμό.

Hot Tags: Κίνα Μεγάλη μόνωση διαρροή απόδειξη προμηθευτή τσάντα ψυγείο, μεγάλη μόνωση διαρκείας κατασκευαστής τσάντα ψύξης γεύμα, μεγάλη μόνωση διαρροή απόδειξη ψυγείο φαγητό εργοστάσιο τσάντα

Εξεταστική

You Might Also Like