Μονωμένες μη υφασμένες σακούλες τροφίμων Tote

Μονωμένες μη υφασμένες σακούλες τροφίμων Tote

Εισαγωγή: Αυτή η μονωμένη μη υφασμένη τσάντα παντοπωλείου είναι σχετικά μικρή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κινητό ψυγείο για τη συντήρηση παγωμένων ποτών, φρούτων, μητρικού γάλακτος / τσαγιού / θαλασσινών. Ο χώρος τροφίμων είναι κατασκευασμένος από αλουμινόχαρτο, το οποίο είναι μονωμένο με PE βαμβάκι και έχει θερμική συντήρηση ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Αυτή η μονωμένη μη υφασμένη τσάντα παντοπωλείου είναι σχετικά μικρή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κινητό ψυγείο για τη συντήρηση παγωμένων ποτών, φρούτων, μητρικού γάλακτος / τσαγιού / θαλασσινών. Ο χώρος τροφίμων είναι κατασκευασμένος από φύλλο αλουμινίου, το οποίο είναι μονωμένο με PE βαμβάκι και έχει συντήρηση θερμότητας. Με την τεχνολογία θερμοσκληρύνσεως χωρίς συγκόλληση, ο χρόνος συγκράτησης είναι μεγάλος.

Διαθέτει ξεχωριστό διαμέρισμα με μονωτικό φαγητό, εξοπλισμένο με σύστημα ανθεκτικό στην πίεση και η αποθήκευση τροφίμων δεν συμπιέζεται. Με αυτήν την τσάντα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σούπα στο κουτί για το μεσημεριανό γεύμα που πέφτει λόγω της σύγκρουσης. Επιπλέον, μπορούμε να προσαρμόσουμε το λογότυπο για εσάς και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως δώρο για να δώσετε στους πελάτες, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Βασικές πληροφορίες:

1.) Όνομα στοιχείου: μονωμένες μη υφασμένες σακούλες παντοπωλείων

2.) Υλικό: μη υφασμένο

3.) Πόρπες: Υψηλής ποιότητας φερμουάρ

4.) Πλέγμα: 3,8 ΡΡ Πλέγμα

5.) MOQ: 1000pcs ανά χρώμα

6.) Για μικρές ποσότητες, μπορεί να διαπραγματευτεί.

7.) Εργοστάσιο Θάλασσα λιμάνι: Σαγκάη

8.) Υποστήριξη ΚΑΕ ή ODM

Χαρακτηριστικά:

Η μονωμένη σακούλα tote έχει θερμική μόνωση και συγκράτηση κρύου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το χειμώνα ή το καλοκαίρι, επομένως είναι πολύ πρακτικό.

Αυτή η τσάντα χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας μη υφασμένα και υλικά PE, σε συνδυασμό με ένα καλό φερμουάρ, έτσι ώστε να επεκτείνεται η μόνωση και η ψύξη του.

Η κλειστή γραμμή του είναι καθαρή, ο ιμάντας είναι άνετος, όχι τραχύς και ανθεκτικός, καθιστώντας ικανός να μεταφέρει πολλά αντικείμενα.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το μοτίβο, το λογότυπο, το χρώμα για εσάς.

Hot Tags: Κίνα μόνωση μη υφασμένα παντοπωλεία προμηθευτές τσαντών τσάντα, μονωμένα μη υφασμένα παντοπωλεία κατασκευαστές τσάντες tote, μονωμένα μη υφασμένα παντοπωλεία tote τσάντες εργοστάσιο

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει