Ανθεκτικές πτυσσόμενες τσάντες ψύξης ποδηλάτων

Ανθεκτικές πτυσσόμενες τσάντες ψύξης ποδηλάτων

Εισαγωγή: Πρόκειται για μια ανθεκτική πτυσσόμενη τσάντα ψυγείου πικνίκ που διατηρεί τη ζεστασιά του φαγητού, ώστε να μπορεί να ειπωθεί ότι είναι καλύτερη από τη συνηθισμένη τσάντα. Όταν θέλετε να ζεσταίνετε και να μεταφέρετε τρόφιμα σε πραγματικό χρόνο, και για να βεβαιωθείτε ότι η διάρκεια ζωής του φαγητού είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά, η μονωμένη σακούλα ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Πρόκειται για μια ανθεκτική πτυσσόμενη τσάντα ψυγείου για πικνίκ που διατηρεί τη ζεστασιά του φαγητού, ώστε να μπορεί να λεχθεί ότι είναι καλύτερη από τη συνηθισμένη τσάντα. Όταν θέλετε να διατηρείτε ζεστό και να μεταφέρετε τρόφιμα σε πραγματικό χρόνο και για να βεβαιωθείτε ότι η διάρκεια ζωής του φαγητού είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά, η μονωμένη σακούλα μπορεί να αποδώσει πολύ καλά. Η εμφάνισή του επιλέγεται από το ύφασμα Oxford και το μη υφασμένο ύφασμα. Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από σύνθετο φιλμ αλουμινίου και βαμβακερό μαργαριτάρι με καλή θερμομονωτική λειτουργία, ώστε να μπορεί να διαδραματίσει πολύ καλό ρόλο στη θερμομόνωση. Και επειδή το φιλμ αλουμινίου έχει επιλεγεί στο εσωτερικό του, έχει επίσης πολύ καλή αντίσταση στο λάδι και απαλότητα.

Αυτή η τσάντα είναι ραμμένη με μια ραπτομηχανή. Ο ιμάντας χειρός είναι κατασκευασμένος από ταινία μη υφαντού υφάσματος και ιμάντα. Ο πλευρικός ιμάντας και ο ιμάντας είναι όλα κατασκευασμένα από το ίδιο χρώμα (άλλα χρώματα μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη), τα οποία είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στη φθορά. Η εμφάνιση της μονωμένης σακούλας μπορεί να είναι χαραγμένη με κείμενο, έτσι ώστε πολλοί διοργανωτές πρέπει να χαράσσουν το δικό τους όνομα και το λογότυπο της εταιρείας στην μονωμένη σακούλα.

Βασικές πληροφορίες:

1.) Όνομα προϊόντος: ανθεκτικοί πτυσσόμενοι σάκοι ψύξης πικνίκ

2.) Υλικό τσαντών: πολυεστέρας 600x300D + αφρός 2 mm PE + φύλλο αλουμινίου

3.) MOQ: 1000pcs ανά χρώμα

4.) Χρώμα αποθέματος για μικρές παραγγελίες: Μαύρο, Μπλε, Κόκκινο, Γκρι, Κίτρινο, Πορτοκαλί κλπ

5.) Θαλάσσιο λιμάνι: Σαγκάη

6.) Χρόνος δειγματοληψίας: Διαπραγμάτευση.

7.) Χρόνος μαζικής παραγωγής: 40-50 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

Εφαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων: Είναι πολύ ελαφρύ. Είτε πρόκειται για ηλικιωμένα παιδιά είτε για υπαλλήλους γραφείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την τσάντα μόνωσης για να εξοικονομήσετε φρέσκα τρόφιμα.

Καλό αποτέλεσμα μόνωσης: Χρησιμοποιεί υφάσματα υψηλής ποιότητας, ενσωματωμένη μεμβράνη αλουμινίου και φερμουάρ με δυνατότητα σφράγισης για την ενίσχυση της επίδρασης της μόνωσης.

Εύκολη μεταφορά: Μπορεί να διπλωθεί. Το προϊόν μπορεί να φορτωθεί εύκολα στην τσάντα όταν δεν το χρειάζεστε και χρειάζεται πολύ λίγο χώρο.

Hot Tags: Κίνα ανθεκτικά πτυσσόμενα πικ-νικ ψυγείο τσάντες προμηθευτές, ανθεκτικοί πτυσσόμενοι κατασκευαστές τσάντα ψυγείο πικ-νικ, ανθεκτικό πτυσσόμενο πικ-νικ ψυγείο τσάντες εργοστάσιο

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει