Μεγάλα Ανδρικά Σακίδια γυμναστήριο

Μεγάλα Ανδρικά Σακίδια γυμναστήριο

Εισαγωγή: Αυτό είναι ένα ανθεκτικό ανδρών μεγάλο αθλητικό γυμναστήριο σακίδια. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορούν να μεταφέρουν πολλά στοιχεία, αρκετό για να πάει έξω. Υφάσματα από πολυεστέρα έχουν μεγάλη αντοχή που εμποδίζει την επιφάνεια του σακίδιο γδαρμένο και σκισμένα. Η αντίσταση στη φθορά είναι επίσης πολύ...
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή:

Αυτό είναι ένα ανθεκτικό ανδρών μεγάλο αθλητικό γυμναστήριο σακίδια. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορούν να μεταφέρουν πολλά στοιχεία, αρκετό για να πάει έξω. Υφάσματα από πολυεστέρα έχουν μεγάλη αντοχή που εμποδίζει την επιφάνεια του σακίδιο γδαρμένο και σκισμένα. Η αντίσταση στη φθορά είναι επίσης πολύ καλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό το σακίδιο χωρίζεται σε πολλές διαφορετικές περιοχές, επιτρέποντάς σας να ταξινομήσετε και να αποθηκεύουν, και να πω αντίο σε σύγχυση που προκλήθηκε από όλα τα στοιχεία. Είτε πρόκειται για υπαίθρια ταξίδια, πεζοπορία, πεζοπορία, Σχολή ή αγορές, είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Πληροφορίες για το προϊόν:

Όνομα

μεγάλα Ανδρικά Σακίδια γυμναστήριο

Μοντέλο

BB0223

Μέγεθος

44 * 33 * 17 cm.

Υλικό

Γκρι 840D πολυεστέρα

Δείγμα του χρόνου

Σε 3-7 ημέρες

Δείγμα αμοιβή

$50.00 (μπορεί να επιστροφή, όταν η παραγγελία σας)

Χρόνος παραγωγής

Σε 45 ημέρες

Η υπηρεσία OEM

Καλώς όρισες

Λιμένα φόρτωσης

Shanghai.China

MOQ

500pcs

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Σύστημα λογικό αποθήκευσης: έχει μια ποικιλία από διαμέρισμα τσάντες διαφόρων μεγεθών, που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε διαφορετικά στοιχεία για εργασία, μελέτη και διασκέδαση?

  • Υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες: υψηλής ποιότητας υφάσματα και μεταλλικά φερμουάρ βελτιώνουν την ποιότητα, την αντοχή και την ανθεκτικότητα του σακίδιο?

  • Εύκολη λειτουργία: το σακίδιο έχει πολλαπλές βολικό πλαϊνές τσέπες, τα οποία μπορούν εύκολα να ταξινομούνται και να τοποθετούνται για την εξυπηρέτησή σας.

  • Strap σχεδιασμό: Ο ιμάντας ώμου διαπλάτυνση μπορεί καλύτερα να ταιριάζει στους ώμους και να μειώνουν την πίεση του ώμου, δίνοντάς σας μια άνετη εμπειρία που μεταφέρουν.

Hot Tags: Κίνα mens μεγάλο αθλητικό γυμναστήριο σακίδια προμηθευτές, mens μεγάλο αθλητικό γυμναστήριο σακίδια κατασκευαστές, mens μεγάλο αθλητικό γυμναστήριο σακίδια εργοστάσιο

Εξεταστική

You Might Also Like